Higiéniai hiányosságok miatt ideiglenesen bezárták Jamie Oliver londoni mészárszékét

London |

<p>Súlyos higiéniai hiányosságok miatt ideiglenesen bezárni kényszerült londoni mészárszékét Jamie Oliver brit sztárszakács.</p>

A népszerű séf londoni sztáréttermét, a Szent Pál-székesegyház közelében lévő Barbecoát kiszolgáló mészárszéket azt követően nyithatták újra, hogy megszüntették a hiányosságokat. A közegészségügyi hatóságok még januárban végeztek ellenőrzést az üzletben, és egytől-ötig terjedő tisztasági skálájukon egyesre értékelték a higiéniát, azzal a megjegyzéssel, hogy jelentősen javítani kell a helyzeten.

Egyebek között egérürüléket, lejárt dátumú ételeket találtak az ellenőrök, a pincében lévő hűtőtárolókban lógó húsok penészesek voltak, a szeletelőgépeket használat után piszkosan hagyták hátra, a hűtőgépek ajtófogantyúi koszosak voltak - adta hírül a The Times brit napilap. A szabálytalanságok kiküszöbölés után, 24 óra múlva újranyithatott a mészárszék, és az azóta végzett újabb ellenőrzésen már négyest kapott - közölte a Jamie Oliver Étteremcsoport a brit lap hírére reagálva.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?