Paul Walker fivérei ugranak be a Halálos iramban 7. című filmbe

Los Angeles |

<p>Fivérei ugranak be a néhai Paul Walker helyett a Halálos iramban 7. című akciófilmbe, hogy be lehessen fejezni a produkciót - ez derült ki a film Facebok-oldalára került közleményből.</p>

Caleb és Cody Walker néhány akciójelenet befejezésében segít, és "kitöltenek néhány hiányzó részletet a produkcióban". A 40 esztendős Walker tragikus autóbalesetben vesztette életét tavaly novemberben. A sztár éppen a Halálos iramban-sorozat hetedik epizódján dolgozott, de a film javát már leforgatták vele.

Halálát követően egy időre leálltak a felvételekkel, majd a produkciót gyártó Universal Pictures bejelentette, hogy kilenc hónappal elhalasztja a tervezett bemutatót, és a film 2015 áprilisában kerül a mozikba. Walker utolsó befejezett filmjét, a Veszélyzóna című thrillert április 24-től láthatja magyar közönség.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?