Döntetlen Rimaszombatban

Rimaszombat |

<p>Továbbra is nyeretlenek tavasszal a rimaszombatiak, akik hazai pályán csak 1:1-es döntetlent értek el a vágsellyei Duslo ellen.</p>

A hazaiak gólját Migaľa szerezte, aki két találattal a gömöriek legjobb és egyetlen tavaszi góllövője.

„Még ki sem szállunk a buszból, de a hazaiak már 1:0-ra fognak vezetni tizenegyesből” – ironizáltak a vágsellyeiek a mérkőzés előtt, arra utalva, hogy az utóbbi években elég gyakran ítéltek ellenük büntetőt Rimaszombatban. A jóslat bejött: a 6. percben Marián Kolmokov állította meg a tizenhatosba törő Kostúrikot, s a megítélt tizenegyest Lukáš Migaľa értékesítette – 1:0.

A vágsellyei válasz nem sokáig váratott magára, tíz perccel később Fehervári szabadrúgásból, 17 méterről csavart a felső sarokba – 1:1.

A kapott gól megzavarta a rimaszombatiakat, akiknek a szünetig már csak egy lehetőségük volt, Migaľa bátran indult meg, de szép cselek után centikkel a kapu fölé lőtt.

A második félidő első helyzete a vendégek előtt adódott, de Čurgali elől a hazai védelem tisztázott. A másik oldalon Migaľa használhatta volna ki, hogy Dušan Kolmokov kapus egy beívelést nem a legjobban ütött ki, de ezúttal is a kapu fölé lőtt. Vágsellyei részről Košút és Rehák került helyzetbe, de a gól elmaradt, ahogy Kostúrik próbálkozásainál is. A meccslabdát a vendégeknél csereként beállt Mukalenga hagyta ki, amikor senkitől sem zavartatva 12 méterről az égbe bombázott, az ellentámadás végén pedig Kostúrik szögletét ütötte szögletre Kolmokov.

„Azzal a céllal jöttünk Rimaszombatba, hogy pontot szerezzünk, mert úgy hallottam, itt lehet. De az ellenfél meglepett a határozottságával és jó mozgásával, ezzel voltak gondjaink. A helyzetek száma alapján talán nyernünk kellett volna, de a gólokat számolják, így a döntetlen igazságos” – nyilatkozta Takács András, a Duslo vezetőedzője.

A rimaszombatiakat irányító Geri Gergely így kommentálta a találkozót: „Jól kezdtünk, de a kapott gól visszavetett minket. Látszott, hogy a játékosok önbizalma nem túl magas, mintha félve játszottak volna. A második félidőben a fiúk mindent kiadtak magukból, hogy itthon tartsák a három pontot, semmit nem hányhatok a szemükre. A legnagyobb problémánk a helyzetkihasználás.”

Így látja ezt Lukáš Migaľa is, aki a rimaszombatiak közül egyedüliként lőtt már gólt a tavasszal – egyet a Podbrezovának, de az csak a szépítést jelentette, s most egyet a Duslónak, ami már egy pontot ért. „De ha még egyszer betaláltam volna, akkor három pontunk lenne – jegyezte meg önkritikusan az eredetileg jobbhátvéd Migaľa, aki ezúttal szélső középpályásként lépett pályára. – A téli szünetben kicserélődött a fél csapat, sok új játékosunk korábban nem szerepelt a második ligában. Az edzéseken azonban tudunk gólokat rúgni, remélem, ez egyszer már végre bajnoki meccsen is megmutatkozik.” (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?