Jane Fondával és Russel Crowe-val forgatják a Fathers and Daughters című filmdrámát

<p>&nbsp;Sztárszereposztásban forgatják Pittsburghben a Fathers and Daughters (Apák és lányok) című amerikai filmdrámát, amelynek két fő szerepét Russell Crowe and Amanda Seyfried alakítja, akik mellé a producerek megnyerték Jane Fondát, Diane Krugert, Aaron Pault és Octavia Spencert is.</p>

A Variety filmes szaklap szerint a film rendezője az olasz Gabriele Muccino, forgatókönyvírója Brad Desch.    A Fathers and Daughters egy apáról és 25 évvel később New Yorkban élő lányáról szól. Az apát, aki egy híres regényíró, Russel Crowe alakítja. Az író megözvegyült, és mentális betegséggel küzd, miközben megpróbálja felnevelni ötéves lányát.     Amanda Seyfried a 25 évvel későbbi lányt játssza, aki napjainkban él Manhattanben, és próbál megbirkózni problémás gyermekkora következményeivel     A 76 éves Jane Fonda alakítja a filmben a regényíró ügynökét. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?