Ma dönthetnek Szarka Ákos eltiltásáról (aktualizálva 10:43)

Pozsony |

<p>Valószínűleg ma tárgyalja Szarka Ákos ügyét a Szlovák Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága. A DAC 23 éves csatára a szombati bajnokin súlyos sérülést okozott a senicai Tomáš Kóňának, amiért a játékvezető kiállította.</p>

„Ha megkapjuk az érintettek hivatalos írásbeli állásfoglalását, akkor csütörtökön foglalkozunk az üggyel. Az orvosi jelentést már kézhez kaptuk, a két klub megígérte, hogy időben eljuttatják hozzánk a nyilatkozatukat. Reméljük, Szarka és Kóňa is megteszi ezt” – nyilatkozta Miroslav Vlk, a fegyelmi bizottság elnöke a sportnapilapnak. Sok függ attól, hogy a testület miként minősíti Szarka szabálytalanságát. Ha szándékosnak, akkor testi sértésként foglalkoznak az esettel, amiért súlyos büntetés jár. Ha nem, akkor Szarka enyhébb, néhány hónapos eltiltással is megúszhatja. Dušan Chytil, a DAC menedzsere lapunknak elmondta, hogy a fegyelmi bizottság nem idézte be az érintetteket, megelégszik az írásos nyilatkozatokkal.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?