Paul Walker halálát egyértelműen gyorshajtás okozta

Los Angeles |

<p>Gyorshajtás okozta a tavaly novemberben autóbalesetben elhunyt Paul Walker, a Halálos iramban-filmek sztárja és az autót vezető barátja halálát - olvasható a hatósági vizsgálat eredményéről kiszivárgott ismertetésben.</p>

A Porsche 145 km/h sebességgel haladt Santa Clarita egy külvárosi utcáján, amikor kisodródott, nekicsapódott egy lámpaoszlopnak és kigyulladt. A megengedett sebesség a baleset helyszínén 72 km/h volt.    A szakértői vizsgálat kizárta az autó mechanikai hibáját, és egyértelműen a veszélyes vezetéssel magyarázta a balesetet. A nyomozás szerint Walker barátja, Roger Rodas egy kanyarból a becslés alapján 130-151 km/h sebességgel vágódott ki a 2005-ös Porsche Carrera GT sportkocsival, és ezért vesztette el az uralmat az autó fölött.    A Los Angeles megyei seriff hivatala kedden nem erősítette meg a kiszivárgott hatósági jelentést. Mindössze annyit közöltek, hogy hamarosan sor kerül egy bejelentésre.     Rodas Walker pénzügyi tanácsadója volt, a két barát osztozott a gyors autók iránti szenvedélyben. Társtulajdonosai voltak egy autóversenyző csapatnak, Rodas maga is autóversenyző volt.    Walker hat Halálos iramban-filmben szerepelt. A széria hetedik epizódjának forgatása már a vége felé közeledett, amikor Walker halála bekövetkezett. A Universal Pictures filmstúdió egy időre elnapolta a felvételek folytatását, majd februárban bejelentették, hogy befejezik a produkciót és 2015 áprilisában mutatják be.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?