Horoszkóp szombatra

<p>A vízöntők szerelmi élete csak botladozva halad előre. Nem érti partnerét, olyan érzése van, mintha állandóan hibát keresne szinte mindenben. Ne eméssze magát ezen, sokkal ésszerűbb megoldás lenne, ha megbeszélné vele, hogy tulajdonképpen mi is a baja. Ha kiküszöbölhető dologról van szó, még megmenthető a kapcsolatuk!</p>

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Rokonai ismét kéréssel fordulnak önhöz, aminek most talán mégsem kellene eleget tennie, ugyanis nagyon megszokták, hogy megoldja helyettük a problémáikat. Ideje lenne megtanulniuk felelősséget vállalni tetteikért, különben sosem tanulnak önállóságot és továbbra is öntől várják a segítséget!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Komoly vitába keveredik partnerével, s mivel mindketten elég önfejűek és makacsok ahhoz, hogy engedjen, akkor egy szolgálati út még jól is jöhet! Rövid időre bár, de megszabadul a problémáktól. Közben elgondolkodhat azon, hogy érdemes-e, s egyáltalán van-e értelme ezt a kapcsolatot megmenteni.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Csalódott, mert éppen azok irigylik, akik fontosak önnek, és akiknek sokat segített eddig. Jobb, ha minél messzebbre elkerüli őket, még mielőtt párkapcsolata is megszenvedné. Okosabb tenné, ha csak magára számítana, mert már tapasztalhatta, hogy még a barátok ígérete se sokat ér, főleg ha pénzről van szó!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Már hallott bizonyos dolgokat, de csak folyosói pletykákból. S mivel ijesztőnek találja őket, el sem akarja hinni. Pedig okosabban tenné, ha megbarátkozna a gondolattal, hogy esetleg munka nélkül marad. Ugyanakkor nem kell különösebben aggódnia, mert hamarosan rendeződnek a dolgai!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Tele van energiával és olyan emberek társaságába kerülhet, akiktől sokat tanulhat és jobbnál jobb ötletet kaphat. Amennyiben éppen most kell bizonyos szerződéseket aláírnia, nyugodtan tegye meg, ugyanis lényegesen több hasznot hoznak, mint amennyit valaha remélt. Legalább egy napot hagyjon pihenésre!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Mivel egy ideje már munka nélkül van, ezért okos döntés lenne, ha igent mondana egy merőben eltérő feladatra, mint ami a szakterülete, és belevetné magát a munkába. Szinte azonnal érezni fogja, hogy megtörik a varázs és jobbnál jobb ajánlatokat kap. Ne kapkodja el a döntést! Már van ideje válogatni!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Most tegye félre az önérzetét, és bízza másra a bevásárlásokat, akár egy zsemlét is beleértve, mert most könnyen kifolyik a keze közül a pénz. Ha így marad, hamarosan anyagi gondokkal kell szembesülnie. Viszont nagyon jó ötlete támadt, amit meg is tudna valósítani, de természetesen nem a fotelben hátradőlve!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Ingatlannal kapcsolatos ügyletei sikeresen alakulnak, s végre kicsit lazíthat, mivel a dolgok szinte maguktól is jól haladnak. Párkapcsolatát illetően némi bizonytalanság mutatkozik, mert kedvese nem tudja tolerálni az ön fékezhetetlen szabadságvágyát. Ezt a problémát csak kompromisszummal tudják megoldani!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Szerelmi életére jó hatással lesz egy váratlan találkozás valakivel, aki az oly régen vágyott érzést végre felébreszti önben. Ha anyagi problémák merülnek fel, nem kell aggódnia, mert kitűnő megérzéseinek köszönhetően gyorsan megtalálja a legjobb megoldást! Vigyázzon jobban az egészségére!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Most karrierje és családja a legfontosabb. Ön van olyan energikus és talpraesett, hogy ezt a kettőt zökkenőmentesen össze tudja hozni, mégpedig úgy, hogy mindenki jól járjon. Ugyanis tisztában van azzal, hogy felelősséget kell vállalnia szüleiért, idősebb rokonaiért. Ne feledkezzen el a pihenésről sem!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Szerelmi élete csak botladozva halad előre. Nem érti partnerét, olyan érzése van, mintha állandóan hibát keresne szinte mindenben. Ne eméssze magát ezen, sokkal ésszerűbb megoldás lenne, ha megbeszélné vele, hogy tulajdonképpen mi is a baja. Ha kiküszöbölhető dologról van szó, még megmenthető a kapcsolatuk!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Ha még szingli, most megtalálhatja lelki társát, s ha nem veszi túlságosan is komolyan a kapcsolatát, akkor egy kis színt és életet vihet bele. Így legalább megtudhatja, kedvese hogyan reagál bizonyos helyzetekre. Vegyen erőt magán és kezdjen valami új és hasznos dolgot tanulni. A későbbiekben még profitálhat belőle!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?