Horoszkóp szombatra

<p>Kos (III. 21.&ndash;IV. 20.): Nagyon ambiciózus, éppen ezért idejének nagy részét munkahelyén tölti, ami viszont nem tesz jót párkapcsolatának. Bár ami az anyagiakat illeti, nincs oka panaszra, de tudatosítania kellene, hogy a pénz nem minden. Jól gondolja meg, hogy kinek mit mond, mert a végén kellemetlen helyzetbe kerülhet!</p><p>&nbsp;</p>

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Nagyon ambiciózus, éppen ezért idejének nagy részét munkahelyén tölti, ami viszont nem tesz jót párkapcsolatának. Bár ami az anyagiakat illeti, nincs oka panaszra, de tudatosítania kellene, hogy a pénz nem minden. Jól gondolja meg, hogy kinek mit mond, mert a végén kellemetlen helyzetbe kerülhet!

 

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Régi szerelme szeretné felvenni önnel újra a kapcsolatot. Ne mondjon nemet, találkozzon vele, és magyarázza el neki, hogy önnek már van egy új kapcsolata, amelyben jól érzi magát, és nem áll szándékában ezen változtatni. Így nagyobb esélye van arra, hogy nem fogja tovább zaklatni telefonálásaival!

 

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Szerettei, ha szüksége van rá, anyagiakkal is hajlandóak támogatni önt, csakhogy egyre jobban szárnyalhasson. Igyekezzen megragadni a kínálkozó lehetőségeket, és nagyon fontos, hogy ne keveredjen veszekedésbe, vitába, mert ezzel felerősíti a negatív energiákat, s ez senkinek sem válna hasznára!

 

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Ha türelmesen keresi, meg is fogja találni azt, ami annyira fontos önnek. Ez az időszak a legjobb ismerkedésre, arra, hogy kicsit elmélkedjen, s megértse önmagát. Nem okos dolog, ha az érzelmei befolyásolják fontos döntésekben. Jobb lenne elgondolkodni az ügy felett, s csak utána kimondani a végső szót!

 

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Mivel önmagától is sokat vár el munkája során, természetes, hogy kollégáitól is a maximumot szeretné. Emiatt felettébb kritikus és szigorú velük szemben. Mindez addig nem jelent gondot, míg mindenki tudatosítja, hogy ez elsősorban a munka és a siker érdekében történik, na és természetesen az anyagiak sem elhanyagolhatók!

 

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Sikerült rájönnie, hogy nem okos dolog állandóan partnere nyakán lógni. Mozduljon ki otthonról, menjen el barátaival, barátnőivel vásárolgatni, moziba, színházba. Végül is mindegy hova, csak mozduljon el párja mellől. Érezni fogja, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb, s újra természetesen viselkedik, önmagát adhatja!

 

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Sürgős feladatait sikerült időben leadnia munkahelyén, így lehetősége lesz több időt tölteni szeretteivel, mint eddig. Szívesen van otthon velük, és nem szeret ilyenkor sehova menni. Inkább csinosítgatni kezdi lakását, és a több együttlétnek köszönhetően párkapcsolata is stabilabbá és változatosabbá válik.

 

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Sokkal jobban meg kellene válogatnia, hogy kiben bízik meg teljes mértékben, ugyanis éppen most csalódott az egyik legjobb barátjának hitt munkatársában, aki nemcsak hogy elárulta, de még ön ellen is fordult. Szolgáljon ez tanulságul önnek, s legközelebb ne adja ki magát meggondolatlanul senkinek!

 

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Valaki mindent elkövet, hogy lejárassa magát barátai és munkatársai előtt, s így akarja befolyásolni. Emiatt érzelmileg teljesen maga alatt van. Most az a legfontosabb, hogy ne akarjon senkin bosszút állni és ne tegyen semmit meggondolatlanul. Ellenkező esetben ön sem lesz különb, mint az a bizonyos bajkeverő!

 

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Még kockázatvállalásra is kész, csakhogy elérje célját. Ezzel nem is lenne semmi gond, ha néha nem esne kísértésbe, s nem vinné túlzásba azt a bizonyos kockázatvállalást. Döntenie kellene, tiszta és igazságos küzdelmet akar, vagy „aki kapja marja” alapon a kíméletlenebb, rámenősebb legyen a nyertes!

 

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Munkatársai mindent elkövetnek, hogy tévútra vigyék, mert komoly vetélytársat látnak önben. Ne hagyja magát eltéríteni a szándékától. Hallgasson megérzéseire, abból eddig még nem volt baj! Viszont ami az adóhivatalt illeti, vele meggyűlhet a baja, ha nem rendezi időben tartozását.

 

Halak (II. 20.–III. 20.)

Néhány új és érdekes emberrel ismerkedhet meg, ha elfogadja egy kedves ismerősének a meghívását. Ez az új ismeretség a későbbiekben még hasznára válhat, ugyanis elképzelhető, hogy épp ezek az emberek lesznek azok, akik segítségével sikerül kilábalnia szorult helyzetéből. Vigyázzon az apró részletekre!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?