Kokaint találtak Justin Bieber otthonában

Washington |

<p>Kokaint találtak a rendőrök kedden Justin Bieber Los Angeleshez közeli, calabasasi otthonában, ami miatt az énekes egyik vendégét őrizetbe vették.</p>

A Los Angeles megyei seriffi hivatal emberei eredetileg Bieber biztonsági kameráinak felvételeit akarták megnézni, miután csütörtök este tojással dobálták meg a sztár szomszédjának házát. A károsult az énekest gyanúsította meg az ügyben.    A 19 éves sztár a házkutatás során nem válaszolt a múlt heti incidenssel kapcsolatos kérdésekre, de ezt leszámítva együttműködött a rendőrökkel. A megdobált házban 20 ezer dollárnyi kár keletkezett. Minden 950 dollár feletti rongálás bűncselekménynek számít.    Az őrizetbe vett személy a 20 éves Xavier Smith rapper volt, aki a Lil Za művésznevet használja.    Justin Bieber két éve költözött a 6,5 millió dolláros calabasasi házba. Szomszédai tavaly többször panaszt tettek a viselkedése miatt, egy alkalommal például azért jelentették fel a seriffnél, mert autójával nagy sebességgel száguldozott a gazdagok és hírességek lakta környék utcáin.    Márciusban a környék egyik lakója azt állította, hogy Bieber a háza előtt leköpte és megfenyegette őt, miután valamin összevesztek. Az énekes ellen akkor nem indítottak eljárást. Szintén nem lett következménye annak, hogy az ifjú előadóművész 2012 novemberében megpofozott egy lesifotóst egy calabasasi mozi előtt. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?