20 milliószor telefonáltunk az év utolsó napján

<p>Az óév utolsó napján, és az új esztendő első óráiban több mint 20 millió hívást bonyolítottak le a szlovákiai mobilszolgáltatók ügyfelei. Az SMS-ek száma 11 655 720 volt, míg a hanggal és képpel is színesített multimédiás üzenetekből több, mint 200 ezer darabot küldtünk családtagjainknak, rokonainknak, ismerőseinknek, barátainknak.</p>

Mint ahogy az ilyenkor lenni szokott, idén is az óév utolsó, és az új év első órájában volt a csúcsforgalom, ekkor volt a legtöbb hívás és üzenetküldés.

Az Orange ügyfelei 10 258 237 hívást bonyolítottak le, több mint 5 millió üzenetet és 47 ezer MMS-t küldtek – tájékoztatta lapunkat Alexandra Piskunová, a mobilszolgáltató szóvivője. Az Orange ügyfelei többet hívtak, és SMS-eztek, mint egy évvel ezelőtt, az MMS most kevésbé volt népszerű, mint az előző évben.

Az O2 ügyfelei csaknem 5 milliószor nyomták meg a hívás gombot, SMS-ben 3 332 772-en köszöntötték a ismerőseiket, barátaikat, míg MMS-ben 82 272-en kívántak boldog új évet – mondta lapunknak Martina Jamrichová, az O2 szóvivője. Az O2 statisztikáiból az is kiderül, hogy most mindenből, azaz a hívásokból, az SMS-ekből és az MMS-ekből is több volt, mint egy éve.

Több, mint 5,2 millió hívás, csaknem 3,2 millió SMS és több mint 77 ezer MMS -- ez a Telekom ügyfeleinek év végi/év elejei telekommunikációs statisztikája - tájékoztatta lapunkat Tomáś Palovský, a mobilszolgáltató szóvivője. Az előző évi statisztikákkal összehasonlítva kiderül, hogy nőtt az SMS-ek és az MMS-ek száma, míg a hívások idén némi csökkenést mutatnak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?