Horoszkóp hétfőre

<p>Skorpió (X. 24.&ndash;XI. 22.): Eddig sem volt izgalomtól mentes az élete, s a jövőben sem néz ki annak. Bár sorsa jobbra fordul, a családban és a munkahelyén betöltött szerepe is megváltozik, ennek ellenére lesznek súrlódások, veszekedések, melyeket meg kell tanulnia kezelni!</p>

Kos (III. 21.–IV. 20.)
Fontos, hogy kifejezésre juttassa érzelmeit, de lehetőleg inkább érzelemmel és tettekkel, mint szavakkal. Igyekezzen megérteni és elfogadni párja érzéseit. Ha erre képes, akkor a kapcsolata kiegyensúlyozott és zavartalan lesz.

Bika (IV. 21.–V. 21.)
Ne vegye komolyan párja hangulatingadozásait, inkább kövessen el mindent, hogy megismerje valódi énjét. Ugyanakkor, ha még szingli, most itt a lehetőség, ha nyitott szemmel és szívvel jár, rátalálhat az igazira!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Új lehetőségek nyílnak meg ön előtt, mindenekelőtt a karitatív munka területén, mely nemcsak a mókuskerékből szakítaná ki. Ez egy új életformát jelenthet önnek a későbbiekben. Ha úgy érzi, tényleg ezt szeretné, vágjon bele!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Nehézségekkel teli időszakra számíthat, már ami a kapcsolatait illeti. Viszont a hibákból mindig érdemes és kell is tanulni, mert segítségével új megvilágításba látja a problémát. Néha jobb az intimitást háttérbe szorítani, és megbeszélni a dolgokat.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Összegezve a dolgokat, jó évet zárhat, tervei nagyrészt megvalósultak, kapcsolatai és a munka területén is sikereket könyvelhet el. Vigyázzon, nehogy elbizakodottsága, önteltsége miatt csapdába csalják! Kerülje a gonosz és irigy tanácsadókat!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Kitartása és merészsége meghozza gyümölcsét, bár legtöbbször nem kockáztat, és kerüli a felesleges kiadásokat. Mindezt párjával közösen valósítsák meg, főleg, ha ő egyben üzlettársa is. Készítsenek terveket, hogy együtt minél sikeresebbek lehessenek!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Pályafutása sikeresen alakul, bár tisztában van vele és értékeli is, hogy ezt munkatársai nélkül nem tudta volna elérni. A jelek szerint új főnököt kap, s ez némileg megzavarhatja eddigi ténykedését, hatásköri kötelezettségét.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Eddig sem volt izgalomtól mentes az élete, s a jövőben sem néz ki annak. Bár sorsa jobbra fordul, a családban és a munkahelyén betöltött szerepe is megváltozik, ennek ellenére lesznek súrlódások, veszekedések, melyeket meg kell tanulnia kezelni!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Az eddigiekhez képest nagyobb és több munkára lesz szüksége karrierje érdekében. Elsősorban felettesei és féltékeny munkatársai részéről számíthat nehézségekre. Még szerencse, hogy azért segítői és támogatói is akadnak!

Bak (XII. 22.–I. 20.)
Eddigi fondorlatainak következménye, hogy kapcsolatai új tartalommal telítődnek, és személyes valamint szakmai érdekei, tervei azonosak. Esetenként problémák adódnak karrierjét illetően, de ezek legyőzésével új korszakot nyithat az életében.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Minden körülmény között a biztonságra törekszik. Az elkövetkező időszakban azonban lényegesen többet kell tennie ennek elérése érdekében. Más szóval, ha idejében felkészül a jelentősebb összegű, váratlan kiadásokra, körültekintő és előnyös döntéseket hozhat.

Halak (II. 20.–III. 20.)
Elsősorban temperamentuma, kitartása és energiája az, ami segítette szakmai előbbre jutását. Bár az elejével még bizonytalannak érezte magát, de a lényeget tekintve kiegyensúlyozott, sikeres évet zárhat. Későbbiekben azonban komoly megújulásra lesz szüksége.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?