Tom Cruise nem lesz mesterlövész

Los Angeles |

<p>Mégsem fog játszani A hét mesterlövész című legendás westernfilm remake-jében Tom Cruise. Az 51 éves színész az egyik cowboyt alakította volna, de elfoglaltságaira hivatkozva elállt a lehetőségtől.</p>

Cruise jövőre a Mission: Impossible 5-ben, és a Go Like Hell című filmben is fog szerepelni. A film Cruise távozása ellenére is megvalósul. A rendező neve egyelőre nem ismert. [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"132071","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]] A kultikus, 120 perces westernt 1960-ban forgatták, John Sturges rendezte, a forgatókönyvet William Robertson, Walter Bernstein és Walter Newman írta. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?