Fizetős marad vagy nem?

Dunaszerdahely |

<p>Hájos Zoltán politikai indíttatásúnak tartja a Híd két parlamenti képviselőjének nyílt levelét, szerinte nem a kórház előtti parkolási gondok megoldásáról van szó, hanem arról, hogy az önkormányzati választásokra szeretnének előnyt szerezni.&nbsp;</p>

Nagy József és Csicsai Gábor újabb nyílt levélben válaszolt Kvarda József megyei képviselőnek és Hájos Zoltán polgármesternek.
 „Mit tettek a Radičová-kormány idején miniszterként és államtitkárként a dunaszerdahelyi kórházért? Semmit, pedig kedvezőbb feltételeket érhettek volna el. Nem tettek kórházunk diszkriminatív finanszírozása ellen sem, sőt, rosszabb gazdasági helyzetbe került” – mondta Hájos, arra utalva, hogy a Híd képviselői is megszavazták az orvosok és egészségügyi dolgozók bértörvényét.
 Hájos elmondta, a kórház ingyenes parkolójában többen egész napra otthagyták autójukat, elfoglalták a dolgozók és betegek részére fenntartott helyeket. Ezt is szerették volna kiküszöbölni a parkoló fizetőssé tételével. „Hájos és Kvarda aggodalma a technikai megoldás miatt újabb mellébeszélés vagy dilettantizmus, ami további jó ok a lemondásukra. Fel kell húzni a sorompókat és kész” – olvasható Nagy és Csicsai nyílt levelében, melyben a parkolók ingyenessé tételét követelik. Hájos úgy véli, ha felhúznák a sorompót, az említett autósok kicseleznék a rendszert. Hájos szerint a mentőautókban távkapcsolót helyezhetnének el, így a sorompót nem kellene úgy beállítani, hogy mindenkinek automatikusan felnyíljon.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?