Megérkezett Berényi a galántai irodába

Galánta |

<p>Negyven perce zártak a szavazóhelységek, érkeznek az első eredmények. Berényi József, Nagyszombat megye elnökjelöltje ezekben a pillanatokban jelent meg az MKP galántai irodájában, a párt képviselői hiányoznak.</p>

Az országos média képviselői viszont nagy érdeklődéssel várják az eredményeket és a megyeelnök jelöltet.
A választókerületi választó bizottság tagjától megtudtuk, gyorsan érkeznek az eredmények a központba. A részvétel meghaladhatja az első forduló eredményeit. Nádszegen harminc százalék fölötti volt a részvételi arány. Az első eredmények szerint Berényit a szavazók 36 százaléka választotta, Mikuš kapta a szavaztok 64 százalékát.

23:06: Megérkezett Berényi József. Jókedvűen üdvözölte a sajtó képviselőit.

23:20: Galántán izgatottan várják az eredményeket, Berényi József, megyeelnök jelölt, Forró Krisztián és Bíró László, megyei képviselők társaságában figyeli a szavazatok alakulását.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?