NBA – Bryant edzésbe állt

Los Angeles |

<p>Kobe Bryant, az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) egyik legnagyobb sztárja zöld jelzést kapott az orvosoktól, így ettől a héttől már teljes értékű munkát végezhet. Azt nem még nem lehet tudni, hogy mikor léphet pályára csapata, a Los Angeles Lakers színeiben.</p>

Az ötszörös NBA-győztes, kétszeres olimpiai bajnok játékos április elején szenvedett Achilles-ín-szakadást, és az orvosok a hétvégén nyilvánították egészségesnek.     A 15-szörös All Star-válogatott kosarasra nagy szüksége van együttesének, amely 12 meccs után 5 győzelemmel és 7 vereséggel áll.     "Mindenki nagyon izgatott a csapatban, biztos vagyok benne, hogy ő is az, de korai még a visszatéréséről beszélni" - mondta Mike D'Antoni vezetőedző. "Óvatosnak kell lennünk, most még az az időszak van, amikor azon aggódunk, hogy holnap is minden rendben lesz-e vele."     A Bryanttel két bajnoki címet szerző spanyol Pau Gasol hozzátette:     "Több olyan dolgot is csinált a tréningen, amit nem vártam tőle már most. Nagyon örülök, hogy itt van, és alig várom, hogy újra ott legyen velünk a pályán."     A Lakers leginkább az utolsó negyedekben nyújtott rossz teljesítménye miatt veszített meccseket a mostani alapszakaszban, márpedig a 35 éves Bryant éppen a végjátékokban képes a legjobbat kihozni magából és csapatából. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?