Sztárunk: Gyémánt László és András, a harcedzett ikrek

<p>Ki tudja, mi lesz belőlük, ha felnőnek? Ma még vásott kölykök, égetni való ördögfiókák, pimaszok, bájosak, szeretni valók. De főleg: lenyűgözően tehetségesek. Ezen a téren nincs különbség a két kamasz között.&nbsp;</p>

Gyémánt László és Gyémánt András úgy él, úgy mozog, úgy küzd, szenved, iparkodik, próbál meg szeretni, maradni és elmenni A nagy füzetben, Szász János új filmjében, amely Kristályglóbuszt nyert az idén Karlovy Varyban, hogy a néző ámulva figyeli, mire képes ez az érzékeny ikerpár.

Molnár Piroska partnereként úgy játsszák végig a filmet, hogy nincs egy hamis rezzenésük, tapasztalt színészeket zavarba ejtő, lélektani pontossággal formálják a szerepüket egészen a végkifejletig. Két vadóc, elsőre megszelídíthetetlennek tűnő Maugli egy (látszólag) szívtelen, elborult elméjű, alkoholista öregasszony tanyasi magándzsungelében, háborús tűzfészkek szomszédságában.

Hogy nyilatkozik róluk Molnár Piroska, a filmbeli nagyanya? Melyikük az idősebb? Mi az, amit nem szeretnek egymásban, és mi az, amit igen? Milyen volt a válogatás? Mi volt a legnehezebb a forgatáson? Hogyan zajlik az életük Kocsolán, ahol laknak? Fájna-e, ha az életben is el kellene válniok egymástól? Minderre és még sok más kérdésre is választ kap, ha elolvassa Szabó G. László interjúját a Vasárnap aktuális számában.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?