MLS – Beckham Miamiban alapít csapatot

Miami |

<p>Miamiban alapít új profiligás (MLS) futballklubot David Beckham, az angolok nemrég visszavonult futballsztárja - jelentették szerdára virradóra hírügynökségek.</p>

A 38 éves híresség 2007-től 2012-ig a Los Angeles Galaxyban focizott, amely kétszer lett bajnok a tengerentúlon. Az MLS-el kötött szerződése lehetővé teszi számára, hogy új csapatot alapítson, és a társtulajdonosa legyen.      Az amerikai média szerint a nyár folyamán Beckham felmérte a terepet, sajtóértesülések szerint Atlantában, San Antonióban és San Diegóban is megfordult hasonló céllal.     Az új klubalapítás néhány százmillió dolláros költséggel jár, és Beckham néhány befektető tetszését próbálja elnyerni terve megvalósításához. Köztük van Simon Fuller tévéproducer, az American Idol népszerű tehetségkutató műsor alapítója.     Miamiban korábban már működött MLS-csapat, mégpedig 1998 és 2001 között, most pedig 25 millió dollárért lehetne jogot vásárolni egy új együttes létrehozására.      Az észak-amerikai ligában jelenleg 19 csapat szerepel, míg a New York City FC - amely az angol Manchester City futball- és a New York Yankees baseballcsapatának közös tulajdona - 2015-ben csatlakozik a mezőnyhöz. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?