Megkeresztelték György herceget

London |

<p>Megkeresztelték szerdán György herceget, az Egyesült Királyság majdani uralkodóját.</p>

Az ifjú herceget - Vilmos herceg és Katalin hercegnő elsőszülött gyermekét, II. Erzsébet királynő dédunokáját - Justin Welby, Canterbury érseke, az anglikán egyház első számú vallási méltósága keresztelte meg a londoni a Szent James-palota királyi kápolnájában, szűk családi és baráti körben.     A ceremónián mindössze 22 meghívott vendég volt jelen a szülőkön, hét keresztszülőn, a polgári származású Katalin közvetlen rokonain, valamint a királyi család legmagasabb rangú tagjain kívül.     A három hónapos György herceg édesapja, Vilmos karján érkezett a kis kápolnához. A július 22-én született kisfiút a brit alattvalók és a világ most láthatta először azóta, hogy a gyermeket - világra jötte után mindössze egy nappal - szülei hazavitték a kórházból. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?