Először sorsoltak a Nemzeti Számlalottóban

Pozsony |

<p>Ma sorsoltak először a Nemzeti Számlalottó szerencsejátékban, a nyolc nyertes &ndash; akik között 20 ezer eurót osztanak szét &ndash; október 2-án értesül a nyereményéről.&nbsp;</p>

A sorsolásban összesen 7 086 299 nyugta vesz részt, ezek közül néhányról kiderült, hogy hamis pénztári blokkról van szó – közölte Peter Kažimír pénzügyminiszter. A Tipos állami szerencsejáték-társaság azért csak szerdán teszi közzé a nyertes pénztárgépi számokat, mert folyamatosan ellenőrizteti a nyugták eredetiségét.

A legalább 1 euró értékű vásárlásról tanúskodó pénztárgépi blokkok regisztrálása szeptember 16. óta lehetséges, az eddigi rekordot szeptember 29-én állították fel, amikor egy nap alatt 915 ezer nyugtát regisztrált a rendszer – döntően az internetet használják e célra a játékos kedvű ügyfelek, akiknek száma elérte a 253 ezret. Ami az egyéni csúcsot illeti, valaki már 2672 nyugtát regisztráltatott a számlalottóba. (TASR, só)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?