A védelmi bizottság is összeül Baki Sadiki miatt

Pozsony |

<p>A parlament védelmi bizottságának összehívását javasolta Baki Sadiki albán drogbáró perének újrakezdése miatt Daniel Lipšic független képviselő.&nbsp;</p>

A felhíváshoz az ellenzéki képviselők is csatlakoztak. A honatyák a bizottság elé szeretnék hívatni Tomáš Borec igazságügyi minisztert is.  Időközben kiderült, mégsem volt feltétele Baki Sadiki kiadatásának a perújrafelvétel, az igazságügyi minisztérium tegnap cáfolta az Eperjesi Kerületi Bíróság múlt heti nyilatkozatát. Az ítélőszék indoklásában ugyanis azt állította, hogy a drogcsempészetért 22 évre jogerősen elítélt bűnözőt kiadó Koszovó kérte, hogy tárgyalják újra az ügyet, mivel az ítélet Sadiki távollétében született. „Koszovó csak azt kérte, hogy az elítélt ne kapjon magasabb büntetést, mint amit az ügyben már kiszabtak, és Koszovó beleegyezése nélkül ne adjuk ki harmadik országnak” – tájékoztatott tegnap Jana Zlatohlávková, a szaktárca szóvivője. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?