Fizetős lett a spanyolországi paradicsomcsata a turistáknak

Madrid |

<p>Az idén először fizetős lett a részvétel a paradicsomdobálós csatában a spanyol Bunol városában, de nem mindenkinek. A helybeliek számára ötezer ingyenjegyet tettek félre a szervezők a szerdai &quot;harcra&quot;, a turisták viszont 10 euró fejében hajigálhatnak bárkit paradicsomokkal a csatatéren.</p>

A munícióról a város gondoskodik, és persze az ütközet utáni takarításról is. Mivel ezek költségekkel járnak, a város kasszája pedig annyira üres, hogy több millió euró adóssága van, Bunol vezetése úgy döntött, belépti díjat kér. A rendelkezéstől egyúttal reméli, hogy kevesebb "harcos" vesz részt a csatában, és így könnyebb dolga lesz a biztonsági személyzetnek. Az esemény ugyanis immár annyira népszerű, hogy túl sokan sereglenek Bunolba az éves paradicsomcsatára.    A legtöbb jegyet ausztrálok, japánok, britek, spanyolok és amerikaiak váltották - olvasható a BBC honlapján.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?