Soldado végérvényesen a Tottenhamé

London |

<p>Minden akadály elhárult az átigazolás elől, így az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotspurhöz szerződik a spanyol Valenciától Roberto Soldado.</p>

A két klub már múlt szerdán megállapodott egymással a 11-szeres spanyol válogatott csatár vételáráról, de akkor a Valencia elnöke még azt mondta, a 28 éves játékos addig nem csatlakozhat a londoniakhoz, amíg az ügynökével fennálló problémát - amelyet azonban nem részletezett - nem sikerül megoldani.     A Tottenham hétfő este jelentette be Soldado érkezését. A londoni egyesület klubrekordot jelentő 26 millió fontot (több mint 8,9 milliárd forint) fizetett a Valenciának a támadóért, akivel négyéves szerződést kötött.     A csatár az előző szezonban 46 meccsen 30 gólt szerzett a spanyol bajnokságban ötödikként zárt Valenciában.     A Tottenhamnek Soldado a harmadik nyári szerzeménye, korábban 17 millió fontért megvette a brazil középpályást, Paulinhót a Corinthianstól, illetve leigazolta Nacer Chadlit a holland Twentétől.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?