Sárbogárdi Jolán és Eurüdiké a súgólyukban – előzetes

<p>Molnár Xénia színésznővel beszélgettünk, aki a komáromi színházban olyan szerepekben bizonyított, mint Jokhábet (Barabbás), Chanclos (II. József), Eszter (A bor), Eurüdiké (Antigoné), Asszony (Mandragora), Nő (Prah), Krűgerné (Whisky esővízzel), Nő (Príma környék) &ndash; és még sorolhatnók, de megtalálta őt a filmszakma is.</p>

Már gyermekkori álompálya volt a színészet?Eleinte állatorvosnak készültem. Később a történelem felé sodort a hév, de édesanyám révén, aki nagyszerű amatőr színésznő, kapcsolatba kerültem a füleki Zsákszínházzal. Olyannyira, hogy amikor őt operálni kellett, akkor Schwajda György Szent család című darabjában Részeges Mariska szerepét én játszottam el helyette a Jókai Napokon is. Aztán Varsányi Mari biztatására októberben eljöttem meghallgatásra a Jókai Színházba. Mokos Attila, Dráfi Mátyás, Németh Ica, Holocsy István és Ropog József előtt kellett helytállnom. Az sem szokványos, hogy valaki 22 évesen vágjon neki a színművészeti főiskolának. Amiképpen a summa cum laude diploma duplán nem!Sokáig úgy éreztem, hogy fejben, szívben, lélekben, nyitottságban hiányosságaim voltak színészmesterségből. És talán hihetetlennek tűnik, de végül pénzfeldobással döntöttem el, hogy megpróbálkozzak-e újra Pozsonyban a színiakadémiával. Végül sikerült.A teljes interjút a keddi Új Szóban olvashatják! 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?