Ellenzéki javaslatokról tárgyal a parlament

Pozsony |

<p>A vadászati törvény tervezett módosításáról szóló vitaval folytatódik hétfőn a parlament 21. ülésszaka.&nbsp;</p>

A módosítást Simon Zsolt, a Híd képviselő indítványozza, mert egy korábbi, július elsejétől hatályos változtatás miatt az állam közbeszerzés nélkül is bérbe adhat a tulajdonában lévő vadászterületeket. Az ellenzéki politikus szerint ez korrupcióra ad lehetőséget.  Foglalkozni fog a parlament az SDKÚ-DS-nek azzal a javaslatával, hogy az önkormányzati kerületeket a jövőben hivatalosan is nevezhessék közkeletű nevükön, vagyis megyéknek. Az ellenzéki KDH a lobbi pontosabb törvényi meghatározását sürgeti, mert a hatályos jogszabályok megfogalmazásai miatt nagyobb tér nyílik a korrupcióra.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?