10 menekült és 200 karton csempészcigaretta

Kassa |

<p>10 menekültet, és egy küldemény csempész cigarettát fogtak el Kelet-Szlovákiában. Ungludas (Husák) határában egy ukrán férfi 200 karton Jin Ling márkanevű cigarettát próbált átcsempészni a határon. A férfit azonnal letartóztatták, és eljárást indítottak ellene.</p>

Felsőnémeti határában egy kamera buktatta le azt a két férfit, aki illegálisan akarta átlépni a szlovák-ukrán határt. A moldáv férfiakat szintén letartóztatták.

Mint ahogy azt Agnesa Kopernická, az idegenrendészeti hivatal szóvivője elmondta, további hat eritreai származású férfit is letartóztattak, ők is iratok nélkül próbáltak belépni Szlovákia, ezzel az EU területére. Felsőnémetinél még egy szerb férfi is megpróbálkozott az illegális határátkeléssel.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?