Horoszkóp hétfőre

<p>Nyilas (XI. 23.&ndash;XII. 21.) Vége az álmodozásoknak, ugyanis komoly nehézségekkel, problémákkal kell megbirkóznia, melyeket nem lehet elbagatellizálni, félvállról venni, mert különben még hosszú ideig tolni fogja maga előtt. Tudja, nem ez a megoldás!</p>

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Kapcsolatait illetően, most elsősorban a megoldandó feladatokra kellene figyelnie. Valójában rossz emberismerő, mivel önmagából indul ki, s mert ön becsületes, ezért másról sem tételez fel semmi rosszat. Ezért tudják becsapni!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Mivel ön egy maximalista ember, ezért ami a jövőjét illeti, sokkal többet vár önmagától, de környezetétől is. De sajnos, szeret elmerengni a múlton, pedig jobban tenné, ha a valósággal, a jelennel foglalkozna!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Lazán veszi az életet. Habzsolja az élvezeteket, s bár amilyen könnyen lázba jön, lelkesedése ugyanolyan hamar el is száll. De itt az ideje, hogy megkomolyodjon, s ebben most segítségére lesznek barátai és szerettei!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Többet érne el, ha tényekkel érvelne, és nem érzelmi zsarolással próbálná elérni céljait. Ezzel a módszerrel úgysem lehet sikeres! Szedje össze magát, és mondja ki, hogy mit is szeretne, mert ha valamit nagyon akar, akkor sikerülni is fog!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Az elkövetkező időszakban csak akkor lehet elégedett önmagával, ha bármilyen helyzetben képes háttérbe húzódni vagy legalábbis maximálisan és egyenrangú partnerként együttműködni a többiekkel.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Az élet sok szépet és jót tartogat még önnek, de ehhez önnek is változtatnia kellene bizonyos dolgokon. Ha elfogadná az embereket olyannak, amilyenek, s ha élne a felkínált lehetőségekkel, akkor jelentős anyagi haszonra tehetne szert!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Ha rászánja magát a változtatásra, akkor rövid időn belül már joggal fogja úgy érezni, hogy új időszámítás kezdődhet az életében. Ugyanis most csak önmagára kell figyelnie, teljesen visszavonulva a világtól, hogy feltöltődjön energiával.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Elég morcos hangulatban van. Ugyanis ha valami nem a tervei szerint alakul, azt nem tudja elviselni, s aki akadályozza teendőiben vagy csak más véleménye van a dolgokról, azt megpróbálja megbosszulni.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Vége az álmodozásoknak, ugyanis komoly nehézségekkel, problémákkal kell megbirkóznia, melyeket nem lehet elbagatellizálni, félvállról venni, mert különben még hosszú ideig tolni fogja maga előtt. Tudja, nem ez a megoldás!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Ne várjon a sült galambra, a csodára, hanem tegyen a változásért valamit. Ha ugyanis kezdeményezni fog úgy a munkahelyén, mint a szerelemben, s elébe megy az eseményeknek, akkor nyert ügye van.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Az élet gyakorlati feladatainak a kivitelezésére született, közösségi ember, aki mindig másokért harcol, s a saját ügyeit legtöbbször mellőzi. Most ismét lehetősége lesz arra, hogy bebizonyítsa önzetlenségét!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Szeretne váltani, ezért segítséget kér ismerőseitől. Ön adja a szellemi tőkét, az ötleteket, segítői pedig az anyagi fedezetet. Későbbiekben aztán fordul a kocka, s ön lesz az, aki mások terveit finanszírozza, és küzd a megvalósításáért.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?