Focus: Smer – 40,8%, Híd – 6,1%, MKP – 4,5%

Pozsony |

<p>A voksok 40,8 százalékával a kormányzó Smer-SD győzne, ha most tartanának parlamenti választásokat &ndash; derül ki a Focus közvélemény-kutató ügynökség hétfőn ismertetett reprezentatív felméréséből.</p>

A Focus május 9-e és 13-a közt összesen 1018 felnőtt véleményét kérte ki.  A népszerűségi mutatók:SMER–SD – 40,8% KDH – 10,8%OĽaNO – 7,8% SDKÚ-DS – 7,3% MOST-HÍD – 6,1% Nová väčšina (Daniel Lipšic) – 5,1% SNS – 4,5% MKP – 4,5% SaS – 3,9% ĽS–HZDS – 1,8% KSS – 1,7% 99% – občiansky hlas – 1,3% Národ a spravodlivosť – NS – 1,2%ĽS Naše Slovensko – 1,0% Zmena zdola–Demokratická únia Slovenska – 1,0% Strana zelených – 0,8% Egyéb pártok összesen: 0,4 További részletek hamarosan! 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?