Horoszkóp szombatra

<p>Skorpió (X. 24.&ndash;XI. 22.) Ezen a hétvégén a pihenés kapjon nagyobb szerepet az életében, ugyanis eléggé fáradt, és még sok megpróbáltatás várja a későbbiekben. A hangos baráti összejövetelek nem igazán önnek valók. Többre értékeli a csendes baráti beszélgetéseket, s még inkább a falusi turizmust, ahol feltöltődhet!</p>

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Nem lesz panasza Fortunára, mivel a legtöbbször jókor lesz jó helyen, ezért akkor is a karrierjét tudja építeni, ha éppen szórakozik, vagy kirándul. Ugyanis mindenben azonnal meglátja az újat, a lényegest és a lehetőséget, s mire mások észbe kapnak, ön már rég meg is valósította azt.

 

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Engedjen barátai csábításának, s a vidám társasági élet, a közös programok jó hatással lesznek az egészségére és hangulatára – már azzal is, hogy kimozdul végre a négy fal közül. S ha még szingli, akkor éppen egy ilyen baráti program során ismerheti meg jövendő partnerét.

 

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Játéknak tekinti az életet, ezért aztán nemcsak a szerencsejátékokban vagy a kártyában hazardíroz, hanem munkavállaláskor, sőt még párkapcsolatában is. Egyszerre több felé is elkötelezi magát, mert képtelen nemet mondani. Bár sokaknak bejön ez a hozzáállása, de mindenképpen etikátlan!

 

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Szórakozásra talán még a hét végén sem jut igazán majd ideje. Viszont most megteremtheti az alapját annak, hogy az elkövetkező időszakban lazábban élhessen. Pénzügyekben ne bízza magát a véletlenre! A vakszerencse tényleg vak, és kevés az esélye, hogy éppen önt lepi meg főnyereménnyel!

 

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Valakik a sportban, de ön a munkában és az élet több területén szeretne a dobogó legfelsőbb fokára jutni. A vereséget nem tudja elviselni. Sajnos hajlamos arra, hogy a szerencsejáték rabjává váljon, mert ha nyer, képtelen abbahagyni, ha veszít, akkor meg azért…

 

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Mivel takarékos, ezért csak racionális dolgokra hajlandó pénzt költeni. S bizony nem nagyon tudja elfogadni, hogy a szórakozás is lehet hasznos. Pedig éppen ilyen alkalmakkor tud új ismeretségeket kötni, melyek komoly segítséget jelenthetnek a későbbiekben karrierje építésében.

 

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Ez az időszak nem lesz olyan felhőtlen, mint szeretné. Pihenni sem tud igazán, mert nehezen tudja előteremteni a rezsire valót. S mivel állandóan ez jár az eszébe, szinte észre sem veszi, hogy egyre gördülékenyebben mennek a dolgai. Bármihez fog hozzá, az sikerül, és ezzel kivívja munkatársai elismerését is!

 

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Ezen a hétvégén a pihenés kapjon nagyobb szerepet az életében, ugyanis eléggé fáradt, és még sok megpróbáltatás várja a későbbiekben. A hangos baráti összejövetelek nem igazán önnek valók. Többre értékeli a csendes baráti beszélgetéseket, s még inkább a falusi turizmust, ahol feltöltődhet!

 

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Személyiségét a szerencse és az igazságosság uralja. Vidám természete, optimizmusa, szívélyes modora a tárasági élet motorjává teszi. Ennek ellenére most a természetben szeretne kikapcsolódni, s nehezen tud megmaradni egy helyben. Társaságban érzi jól magát igazán!

 

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Sajnos, nem lehet mindenben szerencsés! Most párkapcsolatában nehéz időszak következik, de vállalkozásában, pénzügyi befektetésekben könnyebben boldogul, mint eddig. Tehát munkában tervezhet merészebben, mert számíthat Fortuna kegyeire. Ez a hétvége a pihenésé, aztán következhet a kötelesség!

 

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

A vakszerencsében egyáltalán nem hisz, mert úgy véli, fölöslegesen kidobott pénz mindaz, amit szerencsejátékra költ. Elképzelhető, hogy igaza van, de azért most mégis vegyen sorsjegyet, mert a szerencse meglepheti egy kedves nyereménnyel. Bár az is elképzelhető, hogy más módon jut váratlan bevételhez!

 

Halak (II. 20.–III. 20.)

Igazi társasági ember. Vonzódnak önhöz az emberek, mert szívélyes, figyelmes és szórakoztató, vagyis kifogástalan vendéglátó és tökéletes vendég. Sokat jelent önnek mások véleménye és fontos, hogy elismerjék munkáját. Vízparti házban élné le az életét, de ez sajnos keveseknek adatik meg!

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?