Horoszkóp hétfőre

<p>Ha ön a Skorpió jegyében született, legyen sokkal visszafogottabb, és csak abban az esetben merüljön el az álmaiba, ha már a partnere erre valóban okot adott! Horoszkóp hétfőre.</p>

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Mint a Kos jegy szülötte, inkább a kezdeményezni szeret, de a kitartás már nem annyira tetszik neki. Lehetőleg ne mondjon ki mindent, amit gondol, és feltétlenül válogassa meg a szavait, nehogy megbántson valakit!Bika (IV. 21.–V. 21.)Ha sikeres lesz, ebben nagy szerep jut annak a ténynek, hogy ön felismeri az új lehetőségeket, felújítja régi kapcsolatait és képes jó döntéseket hozni, arról nem is beszélve, hogy meri vállalni az újat, amikor a régi már vállalhatatlan!Ikrek (V. 22.–VI. 21.)Kellemetlen problémái lehetnek ma. Nemigen találja meg a hangot másokkal, akkor is félreértik, ha jót akar. Szerencsére barátai, szerettei megvédik a magánéleti zűröktől. Legalább most hallgasson rájuk! Megéri!Rák (VI. 22.–VII. 22.)A külvilág változásaihoz mindenképpen és állandóan alkalmazkodnia kell, mivel csak így érhet el eredményt munkahelyén és csak így tudja karrierjét építeni. Ne ragaszkodjon az idejétmúlt elképzeléseihez!Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)Ügyel a külsőségekre, mivel tudja, hogy a jó megjelenés a siker része. Munkából nincs hiánya, de ez nem is jelent problémát önnek, mivel a munkája a hobbija is. Igyekezzen az önzését és birtoklási vágyát leküzdeni!Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)Ingerlékeny, viszont ha túlteszi magát sértődöttségén, akkor rendezni tudja a félreértéseket. Ez már csak azért is fontos lenne, hogy a munkahelyén jobban tudjon teljesíteni, mert ilyen hangulatban ez szinte lehetetlen! Mérleg (IX. 24.–X. 23.)Bár a hétvégén nem ért rá, ezért ma jobban odafigyel a párjára. A rendszeres együttlétek jó hatással lesznek kapcsolatukra. Jobban ügyeljen anyagi helyzetére, mert egyébként gondjai lehetnek a törvénnyel.Skorpió (X. 24.–XI. 22.)Legyen sokkal visszafogottabb, és csak abban az esetben merüljön el az álmaiba, ha már a partnere erre valóban okot adott! Ez a nap izgalmas meglepetéseket tartogat, akár egy hosszú távú kapcsolat is elképzelhető. Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)Lehetősége lesz kalandra, de mindaddig, amíg ez csak az egóját növeli, addig nincs baj, de ha csak egy kicsit is meginog, azzal kockáztatja azt, ami mindennél fontosabb most az életében. Kérdés: megéri-e?Bak (XII. 22.–I. 20.)Vigyázzon, mert a magány öregít! Ha ennek ellenére egyedül maradna, a későbbiekben bőven lesz alkalma kalandra, főleg titkos viszony formájában, bár ez inkább csak a sebei begyógyítására jó és nem tartós kapcsolatnak!Vízöntő (I. 21.–II. 19.)Ne kezdjen új dologba, mivel ez nem a megfelelő időszak elképzeléseinek a megvalósítására. Különben is, szinte mindenki feszült maga körül. Kétségek gyötrik, és nehezen tud kibontakozni. Többet ér, ha szabadságot vesz ki!Halak (II. 20.–III. 20.)Figyeljen arra, ha valóban közös családi fészekre vágyik, akkor kérje ki kedvese véleményét és hallgassa meg igényeit, vágyait. Különben a későbbiekben komoly problémáik lehetnének önkényeskedése miatt.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?