Yoko Ono indította el első európai útjára a Lennon-buszt

<p>Yoko Ono indította útjára Liverpoolból azt a zenebuszt, amely szerte Európában fiatalokat kíván segíteni abban, hogy elkészíthessék saját szerzeményeiket.</p>

A John Lennonról elnevezett buszon - amely a Liverpooli Múzeum elől indult London érintésével a kontinensre - az érdeklődők workshopokon vehetnek részt, zenét szerezhetnek és vehetnek fel egy jól felszerelt stúdióban. Emellett videó-, valamint grafikai munkákat készíthetnek. 

"A zene mindenki számára fontos ezen a bolygón. Úgy gondolom, a zene az, amely fiatalon tart engem is" - idézte a BBC hírszolgálata Lennon özvegyét, aki hozzátette, hogy "John nagyon elégedett lenne ezzel" a programmal.     Az európai zenebusz elindítása hasonló ahhoz a projekthez, amelyet Ono 16 évvel ezelőtt kezdett megvalósítani az Egyesült Államokban.    A busznak háromfőnyi személyzete van. Ellátogatnak iskolákba, főiskolákra, fesztiválokra. A fiatal zenészek számára rendezett workshopok ingyenesek. A stúdióban felvett zenei videók "sugárzásra készek".
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?