Dráma több helyszínen

<p>Több helyszínen is drámai körülmények között dőlt el a mérkőzés az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásában.</p>

 

A St. Louis Blues - amely az első összecsapást hosszabbításban, emberhátrányos góllal, óriási kapushibát kihasználva nyerte - a címvédő Los Angeles Kings elleni második felvonásban 51 másodperccel a vége előtt ütött góllal győzött.    A Detroit Red Wings a 48. percben még 4-1-re vezetett Anaheimben, ám a Ducks egyenlített. A hirtelen halál második percében aztán emberelőnyben mégiscsak a vendégek találtak be, és ezzel 1-1-re módosították az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcot.    A vendég New York Rangers az első harmadot követően még vezetett, ám a Washington Capitals nyolc perc leforgása alatt háromszor is beköszönt, és nyert.    A Montreal Canadiens 2-1-es előnye után az Ottawa Senators 10 perc alatt szintén háromszor talált be a záró harmadban, így elvette a pályaelőnyt. A vendég fővárosiak kapusa, Craig Anderson 48 védéssel járult hozzá a diadalhoz.    Eredmények:főcsoport negyeddöntők:Nyugat, 2. mérkőzések:St. Louis Blues-Los Angeles Kings 2-1Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állása: 2-0 a St. Louis javára. Anaheim Ducks-Detroit Red Wings 4-5, hosszabbítás utánAz állás: 1-1. Kelet, 1. mérkőzések:Montreal Canadiens-Ottawa Senators 2-4Az állás: 1-0 az Ottawa javára. Washington Capitals-New York Rangers 3-1Az állás: 1-0 a Washington javára. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?