SDKÚ: Flašíková-Beňová sokat hiányzik

Pozsony |

<p>Meglepte a Szlovák Demokratikus és Keresztény Uniót, hogy a Smer Monika Flašíková-Beňovát indítja a megyei választásokon a megyefőnöki posztért.&nbsp;</p>

A kormánypárti képviselő hiányzása ugyanis a megyei közgyűlésben 65 százalékos, állítja az SDKÚ. 

„Péntekig 530 szavazás volt a megyei közgyűlésben. Flašíková-Beňová ebből 313-szor nem volt jelen” – mondta Ivo Nesrovnal, az SDKÚ megyei frakcióvezető-helyettese. Nesrovnal szerint a testület egyetlen európai parlamenti képviselője nem nagyon kapcsolódik be az európai uniós források lehívásáról szóló vitákba. „Ami nagy kár, mert biztosan sok tapasztalata van, amit kamatoztathatna Szlovákia érdekében” – tette hozzá. Monika Flašíková-Beňová ezt másképp látja. „Pozsony megyéért többet tettem, mint az egész SDKÚ-frakció” – jelentette ki. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?