Halálos fenyegetés miatt letartóztattak egy férfit

rendőrség
Erdőrét/Pozsony |

A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) nyomozója halálos fenyegetés, garázdaság és védett személy fenyegetése ügyében indított eljárást a 41 éves Anton Š. ellen. Az illető a hétvégén gyilkossággal fenyegetett meg egy családot a privigyei járásbeli (okres Prievidza) Erdőréten (Poluvsie) a család tagjainak bőrszíne miatt. Erről kedden tájékoztatott a rendőrség a közösségi oldalán

A rendőrségen július 14-én tett feljelentést egy erdőréti nő azzal, hogy a szomszédja halálosan megfenyegette őt és a családját a férje és a fia eltérő bőrszíne miatt. Az ügyben a NAKA szélsőségesség elleni egysége nyomoz, mivel fennáll a szélsőséges bűncselekmény gyanúja. A gyanúsított személyt a Speciális Ügyészi Hivatal ügyészének jóváhagyásával őrizetbe vették.
     

Amellett, hogy az illető gyilkossággal fenyegette a sértetteket, akik a rendőrség szerint okkal féltették az egészségüket és az életüket, a gyanúsított gyalázta is őket a bőrszínük miatt. 
     

A Specializált Büntetőbíróság bírója kedden elrendelte az őrizetes letartóztatását, mivel fennállt a veszélye, hogy további bűncselekményeket követ el, vagy elköveti azt, amivel fenyegetőzött.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?