Uniós pénzekről tárgyal a kormány

Pozsony |

<p><span style="font-size: 12px;">Az európai uniós támogatási alapok kínálta pénzek felhasználásáról tart informális tanácskozást a kormány szombaton szakértők bevonásával.</span></p>

Robert Fico elmondta, egyes területeken gondot okozhat a rendelkezésre álló pénz elköltése a megadott határidőig, másutt pedig további összegekre is igény mutatkozhat. Ezt tekintik át, és az esetleges módosítási javaslatokkal Brüsszelhez fordulnak.

Fico nagyobb rugalmasságot vár az Európai Uniótól, mert Szlovákia nagy bürokráciával szembesül. Reméli, nemcsak Pozsony gyakorol majd ilyesfajta nyomást az uniós szervekre, hanem más tagállamok is.  Ján Richter (Smer-SD) munka-, szociális és családügyi miniszter jelezte, hogy a pénzek átcsoportosítása esetén az általa vezetett tárca kész gyorsan projekteket készíteni a foglalkoztatás terén.   
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?