Tajvanon dobta partra a víz a Hawaiinál elvesztett kamerát

Tajpej |

<p>Tajvan tengerpartján találták meg az a fényképezőgépet, amelyet egy amerikai nő hat évvel ezelőtt vesztett el hawaii búvárkodása során. A Georgia államban élő Lindsay Scallan búvárkodni volt 2007-ben Hawaiin. Nyaralása vége felé veszítette el a kamerát, egy éjszakai merülésen, amikor már sok, pótolhatatlan felvétel volt benne. Bár felettébb bosszantotta a dolog, napirendre tért felette.</p>

A készüléket azután idén februárban megtalálta egy tajvani strandon egy férfi, aki a China Airlines légitársaság alkalmazottja. A még mindig jól működő fényképezőgépben megtalálta a memóriakártyát, és igyekezett kideríteni, hogy kié lehet a kamera, ki lehet az a titokzatos szőke nő, aki rendre felbukkan a képeken. Felvette a kapcsolatot a hawaii hatóságokkal, hogy segítsenek megtalálni a fényképezőgép tulajdonosát. A kamera meglelésének történetét kitették egy hawaii tévécsatorna honlapjára több, a kamerából vett fényképpel.
    A hírt olvasta Scallan egy volt középiskolai osztálytársának a felesége, akinek eszébe ötlött a kamera elvesztésének története. Ezek után a pár üzent Scallannek, a tajvani légitársaság pedig felajánlotta, hogy a lehető legkellemesebb módon kapja vissza fényképezőgépét: elfuvarozza Georgia államból Tajvanra ingyen és állja szállodája, teljes ellátása költségét.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?