Horoszkóp csütörtökre

<p>A Kos ingerült, mert gátolják cselekedeteiben, nem csinálhatja azt, amit szeretne. A csütörtöki horoszkóp.</p>

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Ingerült, mert gátolják cselekedeteiben, nem csinálhatja azt, amit szeretne. Ennek ellenére nincs oka panaszra, mert nem szenved hiányt semmiben. Bár néha még az „aranykalitka” is nagy teher tud lenni.  Bika (IV. 21.–V. 21.)Ha szerelmétől romantikázást vár el, akkor önnek is hasonlóan kellene cselekednie. Van olyan anyagi helyzetben, hogy ne a pénz befolyásolja döntéseit. Kivételesen hallgasson a szívére! Ikrek (V. 22.–VI. 21.)Munkájával kapcsolatban legyen nagyon elővigyázatos. Nem is gondolná, hogy néha a legkecsegtetőbb lehetőségben rejlik a legnagyobb veszély, ezért jobb kitérni előle. Kedves vacsoravendége lesz, fogadja illően!  Rák (VI. 22.–VII. 22.)Most kezdi igazán élvezni új tevékenységét. Vállalkozásai sikeresek, s ha olykor még vannak is akadályok, a legrosszabbon már túl vannak. Elgondolkodhatna az idegen nyelv tanulásán. A későbbiekben még hasznára lehet! Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)Minden másra, csak a munkájára nem tud összpontosítani. Gondolatai állandóan máshol kalandoznak. Elképzelhető, hogy ez egy bimbózó szerelem hatása, amit még egy ideig titokban kell tartaniuk, mivel az illető párkapcsolatban él! Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)Nem éri meg családtagjai előtt titkokat tartania, mert előbb vagy utóbb úgyis minden kiderül, s akkor kellemetlenül fogja magát érezni. Párkapcsolatát a féltékenység mérgezi, minél előbb szabaduljon meg e negatív érzéstől!  Mérleg (IX. 24.–X. 23.)Vége a fogfájásnak, s az ég is kiderül ön felett. Fontos, hogy az ön körül zajló eseményeket nyitott szemmel figyelje, mivel nem szabad semmi fontosról lemaradnia. A partnerének tett ígéretéről viszont ne feledkezzen meg!  Skorpió (X. 24.–XI. 22.)Elhatározta magát és döntött, hogy belevág régóta dédelgetett vágya megvalósításába. Terve rendkívül előnyös és hasznos. Nagy az esélye arra, hogy anyagilag is gyarapodjon általa. A sors ezzel az ön régi kívánságát teljesíti! Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)Ma megmutathatja munkatársainak és feletteseinek, hogy mire képes. Nem lesz nehéz dolga, hiszen szinte a kisujjában van minden, a tervével kapcsolatban. Párkapcsolata is kiegyensúlyozott, ezért szerencsésnek érzi magát. Bak (XII. 22.–I. 20.)Ez az az időszak, amikor lehetősége van valóra váltani egy régi álmát, s ezzel bebiztosítani anyagi helyzetét is. Jótékonykodását függessze fel kis időre, mert már nagyon érezhető, hogy sokan visszaélnek jóhiszeműségével.  Vízöntő (I. 21.–II. 19.)Készüljön fel a kisebb vitákra, az viszont, hogy lesz-e veszekedés belőlük, egyedül önön múlik. Párjától csak azt kapja vissza, amit eddig öntől kapott. Ne játsszon a tűzzel, mert könnyen megperzselheti magát!  Halak (II. 20.–III. 20.)A mai nap nem sok jóval kecsegteti. Több erőpróba vár önre, amelyeket szeretne sikeresen teljesíteni. Megnyugodhat, mert bebizonyosodott, hogy kedvese csakis önt szereti, ezért a féltékenykedést hagyja abba, mert egyébként elveszíti őt.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?