Sulík nem fél a pártszakadástól

Pozsony |

<p>Richard Sulík nem tart attól, hogy pártszakadás következik be az SaS-ben. A párt vezetője mai sajtótájékoztatóján elmondta azt is, hogy szeretne együttműködni Jozef Kollárral, és a hozzá kapcsolható szárnnyal, éppen ezért már kétszer is hívta találkozóra őt, igaz, eddig nem jött létre a tárgyalás.</p>

„Számolok az együttműködéssel, mivel az elnökválasztás előtt Kollár azt ígérte, hogy tovább fog dolgozni a pártban, akkor is, ha nem nyerné meg az elnöki pozíciót. Lehet, ezt még szeretné nyugodt körülmények között átgondolni” – mondta Sulík. A liberális párt elnöke hozzátette: továbbra is él az ajánlata, mely szerint Kollár a párt alelnöke lehet. A képviselő ezt hétfőn elutasította. Sulík szeretné, ha mindenki a pártban maradna, igaz, a kongresszus után már öten távoztak az SaS-ből.

Az elnök szerint a demokrácia nem más, mint a többség akarata. „Volt egy kongresszusunk, ahol a többség úgy döntött, hogy nekem kell vezetni a pártot. Az Országos Tanács ülésén pedig arról született döntés, hogy az alelnöki tisztséget Galko és Mihál tölti be. Nem értem, hogy lehet erre azt mondani, hogy nem demokratikus” – tette fel a kérdést Sulík.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?