Horoszkóp keddre

<p>A Baknak ahhoz, hogy továbbra is ontsa a jó terveket, ötleteket, csak egy kis lazításra, kikapcsolódásra van szüksége! A keddi horoszkóp.&nbsp;</p>

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Jobban kellene ügyelnie anyagi helyzetére. Hamarosan ajánlatot kap egy jól jövedelmező állásra. Ne habozzon, fogadja el! Nem fogja megbánni! A siker elégedetté teszi, és persze az anyagi vonzata sem elhanyagolható körülmény.  Bika (IV. 21.–V. 21.)Főnöke nagyra értékeli eddigi munkáját, és szeretne megbeszélni önnel egy fontos és lényeges üzleti dolgot, ahol viszont szüksége lesz a kreativitására. Vesse be minden tudását, elvégre az áhított karrier ennyit mindenképpen megér!  Ikrek (V. 22.–VI. 21.)Sikerül megoldania egy régóta húzódó dolgot, amivel eddig még szembesülni se mert. Ezek után energiáját és idejét álmai megvalósítására fordíthatja. Önző módon azt szeretné, hogy párja állandóan az ön közelében lenne.  Rák (VI. 22.–VII. 22.)Kollégái már unják, hogy ön állandóan a főnököt játssza, mert úgy érzi, most van itt az ideje, hogy a szerepköröket újra leosszák. Előbb azonban jó lenne megismernie riválisait, és hát önkritikát sem ártana gyakorolnia!  Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)Egy régi kedves ismerőse bizalommal fordul önhöz problémájával. Lehetőleg úgy próbáljon lelket önteni belé, hogy az igazmondásnak még a tájékát is nagy ívben elkerülje! S ne feledje, sok türelemre lesz szüksége.  Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)Ma elég különös hangulata lesz. Megérti végre, hogy amit eddig fontosnak hitt, az mára értéktelenné vált. E felismerés hatására szabadabbnak érzi magát és új célokat tűz maga elé. S rájön, hogy párkapcsolatát csak tolerancia mentheti meg. Mérleg (IX. 24.–X. 23.)Mielőtt bárkihez is fordulna testi és lelki kérdéseivel, előbb beszéljen szeretteivel, nehogy kuruzsló kezébe jusson, aki előbb alaposan kifosztja, s utána még egyéb problémái is adódhatnak az egészből.  Skorpió (X. 24.–XI. 22.)Egy sürgős projekten dolgozik, ezért ismét elkapta a munka heve, s legtöbbször nagyon későn megy haza. Párkapcsolatát sikerült egy munkahelyi riválisának felbolygatnia, ezért kételkedni kezd partnerében. Ne tegye! Beszéljék meg a dolgot! Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)Főnökei teljes mértékben elismerik munkáját, kollégái pedig tisztelik. Egy új feladattal hosszabb távra biztosíthatja a helyét a cégnél. Jó lenne, ha most elsősorban a munkájára összpontosítana! Vigyázzon jobban egészségére! Bak (XII. 22.–I. 20.)Sok mindent sikerül időben és jól megoldania, s ez legtöbbször jó megérző képességének köszönhető. Ahhoz, hogy továbbra is ontsa a jó terveket, ötleteket, csak egy kis lazításra, kikapcsolódásra van szüksége! Vízöntő (I. 21.–II. 19.)Szereti a szingli életet, de mostanában egyre gyakrabban foglalkoztatja a gondolat, hogy jó lenne valakihez tartozni. Olyan társra vágyik, aki első látásra elrabolja a szívét. Szerelemről és romantikáról álmodozik. Legyen türelmes! Halak (II. 20.–III. 20.)Nemigen tud együttműködni egyik kollégájával, és még csak az okát sem tudja, hogy miért. Legjobb megoldás az lenne, ha megbeszélné vele a problémát, de ha többszöri próbálkozás után sem megy, ne erőltesse tovább a dolgot!  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?