Horoszkóp szombatra

<p>Bika (IV. 21.&ndash;V. 21.): Kicsit ingerlékenyebb, mint általában, és könnyebben megsértődik. Legyen türelmes, hamarosan elmúlnak a lelki viharok. Ez is a sok munka miatt van. Túlhajtotta magát, mivel fontos önnek a munka öröme, s élvezi az állandó kihívásokat! Most a belső béke megteremtésére kell koncentrálnia.</p>

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Élénk képzelőerejét szinte minden területen kamatoztatni tudja. Érzéseit feltétel nélkül vállalja. Pozitív erő árad önből, ami másokat is feltölt energiával. Bármilyen problémára megtalálja a legmegfelelőbb megoldást. Az új alaphelyzetből már korábbi párkapcsolatát is teljesen más megvilágításba kerül.

 

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Kicsit ingerlékenyebb, mint általában, és könnyebben megsértődik. Legyen türelmes, hamarosan elmúlnak a lelki viharok. Ez is a sok munka miatt van. Túlhajtotta magát, mivel fontos önnek a munka öröme, s élvezi az állandó kihívásokat! Most a belső béke megteremtésére kell koncentrálnia.

 

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Mint mindig, most is nagy társaság veszi körül, melyben remekül érzi magát, mivel népszerű és kedvelik, mert a másik fél meghallgatása is fontos önnek. Jelenleg inkább az érzelmei irányítják, de sosem veszíti el a fejét. Szerencsecsillaga új kapcsolatot jelez. Esti programját saját igénye szerint alakítsa!

 

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Egy elfeledettnek vélt családi probléma ismét előtérbe került. Ne ítélkezzen, amíg nem ismeri pontosan a helyzetet, s igyekezzen tárgyilagos maradni. Ennek ellenére egyelőre nem nagyon érti az ön körül lezajló eseményeket, s a szinte követhetetlen lépések pedig nyugtalanítják. Még jó, hogy nem önnek kell lépnie!

 

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Ma semmi esetre sem szabad a munkára gondolnia. Ez a nap a családé, ugyanis megígérte nekik, hogy ezt a hétvégét együtt töltik. Mivel eddig nyakig ült a munkában, éppen ideje, hogy lazítson egy kicsit. Ha még szingli, akkor csapjon egy görbe estét. Nincs abban semmi meglepő, ha változatosságra vágyik.

 

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Akaratlanul is figyelme középpontjába kerül olyan dolog, amelyről eddig szinte tudomást sem vett. Szerencsésnek mondhatja magát, hogy még időben észbe kapott. Nem kell mindig mindenben egyetértenie családtagjaival, de az sem okos dolog, ha állandóan egymásnak essenek. Az anyagiak miatt kár veszekedni!

 

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Igaz barátja felhívja a figyelmét arra, hogy egyik üzleti partnere az ön kárára jut busás anyagi előnyhöz. Ebben az esetben talán mégsem kellene hallgatnia, és csendben lezárni az ügyet. Igenis beszéljen róla mindenkinek. Ideje rádöbbennie, hogy fontosabb élethelyzetekben csak saját magára számíthat.

 

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Elveszítheti mellékjövedelmét, amit nagyon megsínylene, főleg az ilyen gazdasági helyzetben. Anyagi problémák is jelentkezhetnek, melyek a későbbiekben beárnyékolhatják baráti kapcsolatait. Ennek ellenére ne hagyja kihasználni magát még szorult helyzetében sem!

 

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Egy kínos ügy miatt kellemetlen helyzetbe kerülhet. Úgy érzi, okosabb, ha a lehető leggyorsabban tisztázza ezt az ügyet, melyből sokat tanulhat. Viszont tudvalévő, hogy az aggódás megszokott dolog önnél. Sosem biztos a döntéseiben, éppen ezért estig még lesz ideje módosítani rajtuk!

 

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Bár a hétvége a pihenésé, de ön már előre örül az új feladatainak, kihívásoknak munkahelyén. Viszont nem szabad olyan dolgot tennie, ami teljesen megváltoztatná eddigi életét. Családtagjai és munkatársai szeretik önt, s jó hangulat uralkodik környezetében. Fogadja el a dolgokat úgy, ahogy vannak!

 

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

A múltból feltűnik valaki az életében, aki arra vágyik, hogy közel kerüljön önhöz. Ne utasítsa őt el, előbb hallgassa meg, mit is szeretne valójában. S elképzelhető, hogy egy csodás szerelem bontakozik ki önök között. Ma a párkapcsolat célravezetőbb, minthogy egyedül kelljen megküzdenie mindennel!

 

Halak (II. 20.–III. 20.)

Sok jóban és szeretetben lesz része, ha őszinte szívvel közeledik kedvese felé. Többet kellene tennie azért, hogy teljesüljenek párkapcsolati elképzelései. Teljes erőbedobással dolgozik, és szépen, akadály nélkül valósítja meg terveit. Szépérzékével és művészi hajlamával is sikert érthet el.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?