Szóváltás a roma reform miatt

Pozsony |

<p>Elutasítja Peter Pollák romaügyi kormánybiztos a liberális Szabadság és Szolidaritás bírálatát a roma reformról.</p>

 

Daniel Krajcer (SaS) képviselő szerint a roma reform olyan, mint a jeti, amit még senki sem látott. „Én is nyugodtan azt mondhatom, hogy az ő e-pay kártyáik és a szociálisan hátrányos helyzetű közösségekről szóló törvényük is csak egy fiktív jeti. A roma reform az egyetlen remény abban a kétségbeesés-halomban, melyet az SaS is ránk hagyott” – mondta Pollák. A kormánybiztos szerint a roma reform konkrét törvényei már márciusban a parlamentben lehetnének. „Jelenleg a munkaügyi, az oktatási és a belügyminisztériummal tárgyalunk. Így ezen minisztériumok részéről várhatók az első jogszabályok, mert itt a legelőrehaladottabbak a tárgyalások” – mondta a kormánybiztos. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?