Horoszkóp csütörtökre

<p>Mérleg (IX. 24.&ndash;X. 23.): Jó lenne, ha legalább néha hallgatna megérzéseire, mert akkor sok rossztól megóvhatná magát. Jó lenne, ha párkapcsolatait illetően kitartóbb és önzetlen lenne, ugyanis eljött az ideje egy stabil kapcsolnak az életében!</p>

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Gondolja meg jól döntéseit, mert most nagyon sok függ tőlük úgy anyagilag, mint erkölcsileg. Ebben az esetben inkább megérzéseire hallgasson! Ha valami rendkívülit szeretne véghezvinni, arra ez a nap a legalkalmasabb. Ne habozzon!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Jelentős és pozitív fordulat állhat be az életébe, mely nagyban befolyásolja majd karrierjét és magánéletét. Lehetőleg ne kölcsönözzön senkinek sem pénzt, mert arról lemondhat örökre, és ne dőljön be a kétes eredetű üzleti információknak!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Előre eltervezett programja felborul egy váratlan esemény miatt. Bár emiatt dühös egy kicsit, de később belátja, hogy e változásból még akár haszna is származhat. Sőt, anyagilag semmiképpen sem fizet rá!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Megtalálta azt a munkát, amelyet szívesen végez és még jól is kereshet vele, az eddigi ugyanis csak kényszermegoldás volt. Végre belátja, hogy fontosak az emberi kapcsolatok, mivel az új állását is így szerezte. Vigyázzon egészségére!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Munkájával és megbízatásaival kitűnően boldogul. Gyorsan és tisztán átlátja a dolgokat, hogy mit és hogyan kell tennie. Ezért szinte Főnökei ezért nélkülözhetetlen munkahelyén. Vigyázzon, nehogy fejébe szálljon a dicsőség! Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Mindent képes bevetni, ha el szeretne érni valamit. Önbizalmát növeli és erőt ad önnek, hogy kilátástalannak tűnő feladatokat is sikerül megoldania. Párja és munkatársai éppen ezért tisztelik és szeretik.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Jó lenne, ha legalább néha hallgatna megérzéseire, mert akkor sok rossztól megóvhatná magát. Jó lenne, ha párkapcsolatait illetően kitartóbb és önzetlen lenne, ugyanis eljött az ideje egy stabil kapcsolnak az életében!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Egyik ismerősének a gyereke örülne, ha segítené csapatuk tevékenységét. Szívesen vállalja, mert szereti, ha zajlik az élet körülötte. Vegye elő erőtartalékait, s merüljön el a gyerekek világába! Jól fogja magát érezni.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Bár nem állt szándékában, de most elgondolkodik azon, hogy az ön csapódott kis állatot, mely lehet akár egy kutya is, megtartsa. Természetesen nem mások miatt, hanem mert szereti az állatokat. Bár párjával lesz egy kisebb vitája miatta.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Mindent egybevetve hatékony és gyümölcsöző nap elé néz, ugyanis szinte minden problémára megtalálja a megoldást, gyors és magabiztos döntéseket képes hozni, ami által komoly sikereket érhet el. Kell ennél több?

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Ideje felvennie a tempót munkatársaival, mert így lemaradhat. Ugyanakkor frenetikus és felülmúlhatatlan ötleteivel lenyűgözi feletteseit, s ezzel sokat lendít karrierjén. A kollektíva középpontjába kerül, ami szintén elismerést jelent.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Ma annyi energiával rendelkezik, amellyel sikerül meg birkóznia az új feladatokkal, és családi problémáit is rendezni tudja. Ajánlatos lenne korán kelnie, hogy idejében és gyorsan tudja elintézni a dolgokat.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?