Beckham hamarosan bemutatkozhat a Paris Saint-Germainben

Párizs |

<p>Carlo Ancelotti, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint másfél héten belül bemutatkozhat a gárdában David Beckham, akit múlt csütörtökön szerződtetett a francia klub.</p>

"Lehet, hogy már jövő vasárnap, a Sochaux ellen bevethető lesz, de elképzelhető, hogy csak az azt követő héten" - mondta csütörtökön az olasz tréner, hozzátéve, hogy a 115-szörös angol válogatott futballista debütálása csak attól függ, mikor kerül megfelelő fizikai állapotba.

    A listavezető PSG a Sochaux elleni meccs után február 24-én a nagy rivális Olympique Marseille-t fogadja.     Beckham öt hónapra szóló szerződést írta alá Párizsban, s fizetését - amely sajtóhírek szerint heti 150 ezer font (körülbelül 51 millió forint) lesz - egy gyermekeket segítő jótékonysági alapítványnak ajánlotta fel.     Az angol sztár január elején az Arsenallal edzett, és szabadon igazolható volt, miután az észak-amerikai bajnokság (MLS) decemberi zárása után elhagyta a Los Angeles Galaxyt.      Beckham 1993-ban mutatkozott be a Manchester Unitedben, amelynek színeiben többek között hat angol bajnoki címet és Bajnokok Ligáját is nyert. 2003-ban a Real Madridhoz igazolt, amellyel szintén nyert bajnokságot, majd 2007-ben szerződött a tengerentúlra, és a Los Angeles Galaxyvel is szerzett bajnoki címet. Az amerikai liga szünetei alatt két alkalommal is visszatért Európába, mindkétszer az AC Milanhoz. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?