Szatírt láttak a galántai iskola környékén

Galánta |

<p>A Kodály Zoltán Alapiskola igazgatósága a múlt héten arra hívta fel a szülők figyelmét, hogy az iskola környékén ismeretlen férfi ólálkodik, aki mutogatja magát a gyerekeknek.&nbsp;</p>

A szülőket arra kérték, szervezzék meg, hogy a gyerekek ne egyedül menjenek haza az iskolából, és ha látják a férfit, szóljanak a szüleiknek, ők pedig hívják a rendőrséget. Oláh Hajnalka igazgató elmondta, az egyik szülő tájékoztatta az igazgatóságot arról, hogy látta a szatírt az iskola környékén.

„Figyelmeztetést tettünk közzé a közösségi oldalon, és értesítettük a városi rendőrséget, azt ígérték, gyakrabbam járőröznek majd az iskola körül – mondta az igazgató. Értesüléseink szerint egyszer látták a gyanús alakot az iskolánál. Az említett szülőn kívül senki más nem számolt be hasonló esetről. Személyleírást nem tudtak adni a férfiról, így a rendőrök nem tudják, kit keressenek” – tette hozzá az igazgató. Miroslav Grell városi rendőrparancsnok elmondta, a rendőrségen nem tettek feljelentést ilyen ügyben. Martina Kredatusová, a Nagyszombat Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a megyei rendőr-főkapitánysághoz sem érkezett hivatalos bejelentés ilyen ügyben. A járási székhelyen néhány évvel ezelőtt volt példa hasonló esetre, akkor nem csak a magyar alapiskola, hanem a többi tanintézmény környékén is látták a szatírt. 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?