Káposztával dobták meg Zsirinovszkijt egy kijevi sajtótájékoztatón

Kijev |

<p>Savanyú káposztával dobták meg a szélsőséges nacionalista kijelentéseiről hírhedtté vált Vlagyimir Zsirinovszkij orosz politikust hétfőn Kijevben egy sajtótájékoztatón.</p>

 

Ukrán sajtójelentések szerint az orosz liberális demokrata párt elnöke az Interfax Ukraina hírügynökség sajtóközpontjában tartott sajtótájékoztatót, amelyen Ukrajnának az Európai Unióhoz való vagy inkább Oroszországhoz történő közeledéséről fejtette ki a véleményét.    Beszéde közben azonban a "Narancsos forradalom résztvevőinek koalíciója" nevű civil szervezet egyik női aktivistája savanyú káposztát vágott hozzá, és közben odakiáltotta neki: "Ukrajnafób! Takarodjanak a soviniszták Ukrajnából!" Erre az orosz politikus magából kikelve őrségért kiáltott, hogy távolítsák el a támadót.    "Ez maguknak demokrácia! Dobálózni és megsérteni másokat, mindössze ennyi" - mondta, majd saját testőreihez fordult, mondván: "Magukat azért alkalmazom, hogy végezzék a munkájukat!" Megfenyegette őket, hogy ki lesznek rúgva.    A káposzta a zakóját találta el. Az orosz parlamenti képviselő megjegyezte, ez az öltönye, amelyet a káposztával összekentek, kétezer dollárba került.    Miután kissé megnyugodott, megkérdezte, hogy a támadója tulajdonképpen mit is mondott neki. Elmagyarázták, hogy az "ukrajnafób" olyan ember, aki nem szereti Ukrajnát.    "Én senkit sem szeretek. Nem vagyok köteles szeretni" - válaszolta Zsirinovszkij.    A sajtótájékoztatón mellesleg az orosz politikus kijelentette: Ukrajna válasszon, hogy "fapados vasúti kocsiban akar-e utazni Európával, vagy inkább VIP-osztályon Oroszországgal". 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?