Horoszkóp csütörtökre

<p>A Vízöntő óriási és fontos döntés előtt áll, ettől függ további sorsa. A csütörtöki horoszkóp.&nbsp;</p>

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Már annyira hallotta, de már tehetne is érte valamit: mivel karriert csak akkor csinálhat, ha megdolgozik érte és kitartó. Pozitív gondolkodás is sokat segíthet. Egy új cuccban sokkal csinosabbnak érzi magát, és önbizalma is megnő. Bika (IV. 21.–V. 21.)Érezhetően jobban érzi magát a bőrében, sokkal nyugodtabb. A nap folyamán partnerétől olyan információt kap, amiről eddig csak álmodozott. Akár még esküvő lehet a vége. Az estébe egy kis romantika is belefér.  Ikrek (V. 22.–VI. 21.)Az elmúlt időszakban voltak jó és rossz napjai is, éppen ezért kicsit mellőzve, magányosnak érzi magát. Elképzelhető, éppen ez az oka annak, hogy az első adandó alkalommal hajlandó a kalandra. Nem ez a jó megoldás. Sőt!  Rák (VI. 22.–VII. 22.)A szerencsecsillaga segít önnek, hogy befejezze tanulmányait és új kapcsolatot létesítsen. Egy Bak vagy Vízöntő, aki olyan bohém, mint ön, kifogástalan szexpartner lehet, mert ebben az esetben komoly kapcsolatról szó sincs.  Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)A rokonságában vagy éppen családi állapotában komoly változásokra számíthat. Ajánlatos lenne állandó kapcsolatot tartani szeretteivel, hogy azonnal értesüljön a fejleményekről. Nagy ívben kerülje a játéktermeket!  Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)Bár eddig nem nagyon hitt benne, de már tudja, hogy a barátságból is lehet szerelem. Ugyanakkor azzal is tisztában van, hogy az őszinte barátság sosem számító és nem váltható értéktárgyra vagy pénzre. Mérleg (IX. 24.–X. 23.)Kollégái és felettesei szeretik, elismerik tudását, s épp egy kinevezés előtt áll, ami anyagi szempontból sem elhanyagolható. Bár pénzbeli helyzetét illetően, nem panaszkodhat. Panaszra egyedül párjának van oka! Töltsön több időt vele! Skorpió (X. 24.–XI. 22.)Úgy érzi, nincs esélye kollégáival szemben, mert állandóan keresztbe tesznek önnek és így nem tudja ötleteit, elképzeléseit megvalósítani. Többet ér, ha máshol értékesíti terveit, és főleg, ha okosabban kezd önmaga menedzseléséhez!  Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)Ha ügyesen tárgyal, anyagilag nagyon jól jöhet ki az ügyletből. Az akarás és a jó tanács most semmiképpen sem elég, hogy egyéb területen is sikerrel járjon. Ideje a sarkára állni és elszánni magát egy merész lépésre. Nem fogja megbánni! Bak (XII. 22.–I. 20.)Ha tesz is azért valamit, hogy karriert fusson be, és kitartó lesz, akkor minden bizonnyal sikerül célba érnie. Jobban kellene „hallgatnia” megérzéseire, és bíznia önmagában. Valaki segít elindulnia az úton. Fogadja el tőle a segítséget! Vízöntő (I. 21.–II. 19.)Óriási és fontos döntés előtt áll, ugyanis nagymértékben ettől függ további sorsa. Ilyen alkalom csak egyszer adódik az ember életében, meg kell ragadni! Párja szereti, és ön is hasonlóan érez. Talán tudtára kellene adnia!  Halak (II. 20.–III. 20.)Egyik munkatársával a kapcsolata nem a legjobb. Esetleg megbeszélhetnék, mi az oka az ellenségeskedésnek. Most a figyelmét a munkájára kellene összpontosítania, és ez a konfliktus elvonja a figyelmét róla. Lépnie kellene! 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?