Robert Ficóban bíznak a legtöbben

Pozsony |

<p>Továbbra is Robert Fico miniszterelnök, a Smer elnöke a legmegbízhatóbb politikus Szlovákiában.&nbsp;</p>

 

Az MVK közvélemény-kutató ügynökség január 7. és 13. között készített felmérése szerint a lakosság 35,8 százaléka bízik benne. Őt Robert Kaliňák belügyminiszter követi 19,5 százalékkal. A képzeletbeli dobogó harmadik helyére a volt belügyminiszter, a parlamenten kívüli Új Többség elnöke, Daniel Lipšic állhat fel, 14,5 százalékkal. A teljes lista:1. Robert Fico 35,82. Robert Kaliňák 19,53. Daniel Lipšic 14,54. Béla Bugár 14,45. Ivan Gašparovič 11,56. Igor Matovič 9,9 7. Iveta Radičová 8,7 8. Pavol Paška 8,7 9. Radoslav Procházka5,5 10. Ján Figeľ 5,2 11. Lucia Žitňanská 5,0 12. Richard Sulík 4,6 13. Jozef Kollár 3,7 14. Pavol Hrušovský 3,7 15. Ján Počiatek 3,5 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?