Ízvilág a pénteki Új Szóban

<p>Az ünnepi nagy lakmározások után &ndash; egy remélhetőleg valótlan &ndash; statisztikát sikerült elolvasnom, amelyben azt állítják, hogy a december második felében felszedett kilóktól átlagosan három hónap alatt sikerül megszabadulni.</p>

 

Először is, az ember igazságérzete nem nyugodhat, mert pár nap dőzsölésért mégsem fizethetünk ilyen nagy árat, másfelől csak reménykedhetünk, hogy mi nem tartozunk a kontrollcsoportba. De bármi is legyen a valóság, annyi bizonyos, évente egy-egy tisztítókúra csak egészségünk és vonalaink javára válhat.  Kímélő receptek: Keleti paradicsomleves, Zelleres avokádókrém, Almás céklasaláta, Túrótorta cukor nélkül.Válogatott receptek aprócska kezekreAz ünnepi előkészületek alatt bizonyára sok családban a gyerekek is lelkesen kivették a részüket a főzőcskézésből: mézeskalácsból formákat vágni, színes cukorgyöngyökkel, habokkal díszíteni, apró linzereket kenegetni nem is munka, hanem szórakozás. Ha szeretnénk a továbbiakban is fenntartani az érdeklődésüket a konyhai dolgok iránt, válasszunk számukra csábító recepteket. Lehet, hogy most csak az összeállításból, kevergetésből veszik ki a részüket, és a feladat nagyobb része ránk marad, de lássuk be: valahol el kell kezdeni.Receptek: Oreo keksz, Vakondtúrás torta, Túró Rudi tekercs.A pénteki Új Szóban keresse az Ízvilág mellékletünket! 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?