Zenészek táncaival

Pozsony. Kéthetes kelet-szlovákiai körútra indul az Ifjú Szivek Magyar Művészegyüttes. „Délelőttönként nevelőkoncerteket tartunk alapiskolásoknak, illetve Királyhelmecen gimnazistáknak is, este pedig a Zenészek tánca című műsorral lépünk színpadra” – nyilatkozta lapunknak Rigó Konrád műsorszervező.

Pozsony. Kéthetes kelet-szlovákiai körútra indul az Ifjú Szivek Magyar Művészegyüttes. „Délelőttönként nevelőkoncerteket tartunk alapiskolásoknak, illetve Királyhelmecen gimnazistáknak is, este pedig a Zenészek tánca című műsorral lépünk színpadra” – nyilatkozta lapunknak Rigó Konrád műsorszervező. A fellépések sora holnap Szencen kezdődik két nevelőkoncerttel, az első 11, a második 13 órakor kezdődik a művelődési otthonban, 19 órakor pedig a Zenészek táncát mutatja be az együttes, ugyancsak a művelődési otthonban. Csütörtökön este héttől a deáki közönség a helyi művelődési otthonban láthatja a Zenészek táncát. Pénteken két előadást tart a Szivek Udvardon, egy nevelőkoncertet 11 órától, este hattól pedig az Ausztráliában nagy sikert aratott Australian Tour című műsort tekintheti meg a közönség. Kassán a Thália Színházban lép színpadra az együttes délután ötkor a Zenészek táncával, vasárnap pedig Eperjesen mutatkozik be a Művelődési és Pihenőparkban 19 órakor. Március 18-án Királyhelmecen három nevelőelőadást tekinthetnek meg a gyerekek a művelődési házban, az első 8.30-kor, a második 9.45-kor kezdődik, ez az alapiskolásoknak szól, a gimnazisták számára 12.30-kor kezdődik az előadás. Tornalján szintén három előadásra kerül sor a művelődési házban március 19-én, a két nevelőkoncert időpontja 10.00 és 11.30, az esti előadás, a Zenészek tánca 19.00-kor kezdődik. Losoncon március 20-án lép föl a Szivek, délelőtt 9-kor az alapiskolásoknak mutatkozik be, este hétkor pedig a felnőtt közönségnek. „Szőlőskén egy gyerekelőadást tartunk március 21-én, másnap Nagykürtösön lépünk színpadra 19 órakor, 22-én a palásti művelődési házba, 23-án 19 órakor pedig az ipolysági művelődési házba várjuk a közönséget. A körutat Léván zárjuk, március 24-én 11 órakor kezdődik a nevelőkoncert, 19 órakor pedig a Zenészek tánca, mindkét előadásra a művelődési házban kerül sor” – mondta az Ifjú Szivek műsorszervezője. (m)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?