Visszatér az MTV Unplugged

New York. Hamarosan visszatér a képernyőre az MTV Unplugged című műsor – a Music Television úgy döntött, felújítja és rendszeres időközönként jelentkező sorozatként folytatja a programot, amely elsősorban a 90-es évek első felében volt sikeres.

New York. Hamarosan visszatér a képernyőre az MTV Unplugged című műsor – a Music Television úgy döntött, felújítja és rendszeres időközönként jelentkező sorozatként folytatja a programot, amely elsősorban a 90-es évek első felében volt sikeres. Az új széria első unplugged koncertjére Shawn Mendest kérték fel, fellépését szeptember 8-án tűzi műsorra a zenei csatorna. Mendes a BBC-nek azt nyilatkozta: nagy megtiszteltetésnek tartja az MTV megkeresését, s miután megnézte a Pearl Jam 1992-es felvételét, lenyűgözte a formátum. „Elsősorban nem a dolog kommersz oldaláról, a show-bizniszről szólt, hanem a zene került előtérbe” – mondta a fiatal kanadai énekes-dalszerző.

Az MTV Unplugged 1989 és 1999 között jelentkezett rendszeres műsorként, később már csak alkalmanként került képernyőre. A kor legismertebb előadói által a sorozat részeként adott akusztikus koncertek általában egyórásak voltak, közülük több önálló albumként is megjelent. Legendás, sokat ismételt felvétel készült a Nirvana, az R.E.M., Alicie Keys, a The Cranberries vagy Eric Clapton fellépéséről. (SITA, ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?