Veretlenséggel kezdtek, nyeretlenséggel zártak a bősiek

November közepén befejeződött a pontvadászat a nyugat-szlovákiai III. fociligában. A bősiek ősszel 17 bajnokin 24 pontot gyűjtöttek, ennek köszönhetően a középmezőnyben (9.) telelelnek.„Az idényt két részre osztom.

November közepén befejeződött a pontvadászat a nyugat-szlovákiai III. fociligában. A bősiek ősszel 17 bajnokin 24 pontot gyűjtöttek, ennek köszönhetően a középmezőnyben (9.) telelelnek.

„Az idényt két részre osztom. A képzeletbeli felezővonaltól innét a mutatott játék nívójában és az elért eredményekben egyaránt kimagaslóan sikeres volt. Sorozatban tíz mérkőzésen őriztük meg veretlenségünket, huszonötször rezdítettük meg ellenfeleink hálóját. Jó képességű ellenfeleket, zömmel élcsapatokat sikerült két vállra fektetnünk. Néhány hétig mi voltunk a mezőny leggólképesebb kollektívája, egyszer még a tabella élén is felbukkantunk. Ebben a periódusban mondhatni minden összejött nekünk. Elégedett voltam védenceimmel – kezdte visszapillantását Jozef Majoroš, a bősiek vezetőedzője, aki azon nyomban a törésvonalra is rátapintott. – Halasztás, valamint a kerületi válogatottak tátralomnyici tornája miatt hosszabb kényszerszünet következett. Tizenhét napot kellett várnunk az újabb bajnoki megmérettetésre. Ekkor kezdődtek a problémák. A formahanyatlás, a formaingadozás. Sok pontot hullajtottunk el olyan párharcokon, melyeken mi voltunk az esélyesebb alakulat. Vendéglátóként a Beluša elleni találkozón kétgólos előnyt herdáltunk el. Nagyölveden 86 percen át emberelőnyben futballozunk, mégis csupán döntetleneztünk. Hazai környezetben négygólos vereséget szenvedtünk a nagyszombati Spartak-fakótól, egyéni hiba miatt a 90. percben 11-esből kapott góllal vesztettünk 1:2-re a Lednické Rovne elleni erőpróbán. Kiábrándító teljesítményt nyújtottunk a Bánovce elleni bősi mérkőzésen, amely 1:1-re végződött, a nagytapolcsányi idegenbeli idényzárón meg 0:1-re kikaptunk. Az utolsó hét őszi bajnoki mérkőzésünkből ötöt elvesztettünk, kétszer pedig ikszeltünk. Négyszer gólképtelenek voltunk. Ez viszont már gyatra mérleg. Ebben szerepet vállalt a halasztások miatt sűrűsödő menetrend, a három angol hét, melyek során egy hét leforgása alatt háromszor is pályán voltak labdarúgóink. Egyéni teljesítményeket nem kívánok értékelni. Csapatként hoztuk a sikereket, csapatként szenvedtük el a vereségeket” – konstatálta a csallóköziek vezetőedzője.

A bősi futballisták egyéni edzéstervvel vonultak szusszanásnyi pihenőre. A karácsonyi ünnepeket követően január 3-tól előbb a futóedzések és az erősítő gyakorlatok szerepelnek a testre szabott tervekben. „Kollektívaként először január 15-én találkozunk, s a téli felkészülést hazai környezetben abszolváljuk. Egyhangúságát nyolc előkészületi találkozó tarkítja. Erősítésekre is szükségünk lesz. Elsősorban a bal oldalra igyekszünk játékosokat igazolni. A tavaszi folytatásban azon leszünk, hogy stabilan jó teljesítménnyel javítsunk a tabellán elfoglalt helyünkön, elejét vegyük a megingásoknak, még több örömet szerezzünk szurkolótáborunknak” – fogalmazta meg elképzeléseit Jozef Majoroš, aki bátran kínált lehetőséget a szárnyaikat bontogató hazai tehetségeknek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?